Έγκλημα στον Διόνυσο: Νεκρός ένας 55χρονος - Τον πυροβόλησαν «για μια διαρροή νερού»

Έγκλημα στον Διόνυσο: Νεκρός ένας 55χρονος - Τον πυροβόλησαν «για μια διαρροή νερού» Facebook Twitter
1

Λεπτομέρειες στο φως για το άγριο έγκλημα στον Διόνυσο, όπου ένας 77χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν δημοτικό υπάλληλο.

Ο 77χρονος λίγο μετά τις 08:30 το πρωί της Δευτέρας πυροβόλησε το θύμα που εργαζόταν στον τομέα της ύδρευσης, μέσα στο γραφείο του στο Δήμο Διονύσου.

Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Έγκλημα στον Διόνυσο: Νεκρός ένας 55χρονος - Τον πυροβόλησαν «για μια διαρροή νερού» Facebook Twitter

Τον σκότωσε για μια διαρροή νερού

 

Ο 77χρονος δράστης της δολοφονίας φέρεται να πήγε το πρωί της Δευτέρας στο αμαξοστάσιο του δήμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ξανά σχετικά με μια διαρροή νερού στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το newsit.gr, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν μετά τη δολοφονία του 55χρονου, ο 77χρονος υποστήριξε ότι είχε απευθυνθεί πολλές φορές στο δήμο για τη διαρροή στο σπίτι του, προσθέτοντας πως φοβόταν ότι αν δεν φτιαχνόταν το πρόβλημα άμεσα, θα έπεφτε το σπίτι από τη διάβρωση.

Ωστόσο αποφάσισε στη νέα του επίσκεψη να πάει οπλισμένος και ζήτησε εκ νέου να φτιαχτεί άμεσα η βλάβη στο σπίτι του. Ο 55χρονος φέρεται να του είπε πως η διαρροή δεν ήταν δυνατόν να σταματήσει άμεσα καθώς δεν υπήρχε συνεργείο, αλλά του υποσχέθηκε να αποκατασταθεί η βλάβη μέσα στην ημέρα. Τότε ο 77χρονος τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι τον 55χρονο.

Έγκλημα στον Διόνυσο: Νεκρός ένας 55χρονος - Τον πυροβόλησαν «για μια διαρροή νερού» Facebook Twitter

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο 77χρονος μπήκε στο γραφείο του θύματος, ήταν παρών και ένας άλλος υπάλληλος στον οποίο είπε «βγες έξω, θέλω να πω κάτι στον Παναγιώτη».

«Ερχόταν πολλές φορές εδώ ο δράστης και έλεγε στο θύμα ότι υπάρχει διαρροή στο σπίτι του. Είχαμε πάει αρκετές φορές με μηχάνημα αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι. Του εξηγούσαμε ότι δεν υπάρχει διαρροή κι αυτός επέμενε. Του λέγαμε ότι υπάρχει άλλη αιτία για το νερό αυτό και δεν έχει να κάνει με εμάς. Αυτός επέμενε και σήμερα το πρωί ήρθε αποφασισμένος να κάνει το έγκλημα», λέει στο protothema.gr εργαζόμενος του δήμου που γνώριζε τον δράστη και το θύμα.

Αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή αλλά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του.

Έγκλημα στον Διόνυσο: Νεκρός ένας 55χρονος - Τον πυροβόλησαν «για μια διαρροή νερού» Facebook Twitter

Προϊστάμενος της υπηρεσίας ύδρευσης ο 55χρονος - «Ο δράστης είχε εμμονή μαζί του»

Ο 55χρονος που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του 77χρονου ήταν προϊστάμενος της υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου, παντρεμένος αλλά χωρίς παιδιά.

«Είμαστε συντετριμμένοι από αυτό το τραγικό περιστατικό. Ο δράστης είχε εμμονή με το θύμα. Πυροβόλησε και σκότωσε τον προϊστάμενο υπηρεσίας ύδρευσης. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, διαμάντι, παντρεμένος και έχω συγκλονιστεί γιατί ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος που έφυγε πραγματικά άδικα από τη ζωή. Από το 2011 ήταν προϊστάμενος και άριστος στα καθήκοντα του. Η υπηρεσία είχε φροντίσει και είχε κάνει έλεγχο στο σπίτι του δράστη για τη διαρροή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο δράστης από ότι πληροφορήθηκα έχει προβλήματα υγείας, έχει καρκίνο και είχε εμμονή με τη διαρροή στο σπίτι του και με το θύμα, δυστυχώς», δήλωσε ο δήμαρχος Διονύσου, Ιωάννης Καλαφατέλης.

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ