Δράμα: Άντρας σκότωσε τη μητέρα του, έπειτα από καβγά

Δράμα: Άντρας σκότωσε τη μητέρα του, έπειτα από καβγά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε ο καβγάς ανάμεσα σε έναν άντρα με τη μητέρα του, στη Δράμα, καθώς εκείνος τραυμάτισε θανάσιμα τη γυναίκα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, στην πόλη της Δράμας. Είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στον γιο και τη μητέρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον δράστη, αλλά ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην εγκληματική πράξη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM