Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Επηρεασμένος από «τον σατανισμό και τη μαύρη μαγεία» ο δράστης

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Επηρεασμένος από «τον σατανισμό και τη μαύρη μαγεία» ο δράστης Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία ήρθαν στο «φως» για τον καθ' ομολογία δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτόν, στην Κρήτη, τον περασμένο Ιούλιο. 

Συγκεκριμένα, η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες χαρακτηρίζει τον 27χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία και τον βιασμό της Σούζαν Ίτον, ψυχρό και κυνικό, με επιρροές από τον σατανισμό, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νεαρός που είναι γιος ιερέα, παραδέχτηκε στην απολογία του την ενασχόλησή του με τη μαύρη μαγεία.

«Τη βιολόγο τη χτύπησα με το αυτοκίνητο και είχα σκοπό να την εξαφανίσω. Κατέληξα στη σπηλιά που είχα πάει έξι φορές για να την εξερευνήσω, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το παραφυσικό», φέρεται να δήλωσε ο καθ' ομολογία δράστης υποστηρίζοντας ότι οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις λόγω της ενασχόλησής του με τη σολωμονική και τη μαύρη μαγεία.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση έχει κλείσει σε επίπεδο ανάκρισης. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από ασφυξία έφερε κακώσεις στο κεφάλι και τα πλευρά που έγιναν όσο εκείνη βρισκόταν εν ζωή. Η Σούζαν Ίτον, όμως, όπως ομολόγησε ο νεαρός, δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση τόσο όσο ήταν εν ζωή, όσο και όταν κατέληξε.

«Δεν καταλάβαινα τι έκανα, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Είχα σκεφτεί να την πετάξω αλλά ήταν κάτι που με ωθούσε να συνεχίζω να τη βιάζω. Προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου να σταματήσει... Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα με έπιανε η αστυνομία, δεν περίμενα, όμως, να τη βρουν στη σπηλιά τόσο γρήγορα», φέρεται να δήλωσε ο κατηγορούμενος.

Το περιεχόμενο του αποδεικτικού υλικού θα αξιολογηθεί πλέον στο ακροατήριο του ΜΟΔ. Από εκεί και πέρα θα απολογηθεί και θα κριθεί από τον φυσικό δικαστή.

Με πληροφορίες από τηλεοπτικό σταθμό Star

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ