Qatargate - Δημητρακόπουλος: Πλαστά τα παραστατικά των «μυθικών» εμβασμάτων από το Κατάρ στην Καϊλή

Δημητρακόπουλος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Την απάντησή του για την υπόθεση με τα εμβάσματα ύψους 20 εκατ. δολ. από το Κατάρ σε λογαριασμούς που ενδεχομένως ανήκουν στο ζεύγος Καϊλή- Τζόρτζι, δίνει με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της αρχής καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων, που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα, να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τον Παναμά ώστε να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Καταρ στην κυρία Εύα Καϊλή» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος συνήγορος της Εύας Καϊλή.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος κάνει λόγο για ψεύδη ενώ σημειώνει πως «επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίτημα μας και θα διαπιστωθεί το ψεύδος και οι οργανωτές του».

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης ζήτησε από τον Παναμά να ενημερωθεί εάν έχουν μεταφερθεί εμβάσματα ύψους 20 εκατ. ευρώ από το Κατάρ, σε λογαριασμούς που ενδεχομένως ανήκουν στην Εύα Καϊλή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι. 

Απέστειλε δε, στην αντίστοιχη αρχή του Παναμά το έγγραφο, με τη μορφή του κατεπείγοντος, πριν από δύο ημέρες, σύμφωνα με την ΕΡΤ. στο πλαίσιο των ερευνών για το σκάνδαλο Qatargate.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΑ

Ελλάδα / Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες

Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων
THE LIFO TEAM