Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Η κόρη της την πιάνει από το λαιμό και τη ρωτάει αν θα ξαναφύγει

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Η κόρη της την πιάνει από το λαιμό και την ρωτάει αν θα ξαναφύγει Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Την καθημερινότητα της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της και την αντίδραση της μικρής της κόρης περιέγραψε ο συνήγορος της Ελληνίδας πολιτικού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε πως η Εύα Καϊλή, η οποία κατηγορείται ότι εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς του Qatargate, του εκμυστηρεύτηκε τους φόβους της δίχρονης κόρης της απέναντι στο ενδεχόμενο να ξαναφύγει από το σπίτι που διαμένουν.

«Με συγκίνησε όταν μου είπε η Εύα ότι όταν το βράδυ κοιμούνται αγκαλιά με την κόρη της, το μικρό αυτό κορίτσι την πιάνει από τον λαιμό και της λέει “μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;”, γιατί της είχαν πει ότι η μαμά της ήταν σε ταξίδι. Όταν η Εύα Καϊλή τής απαντά ότι “αύριο θα είμαστε πάλι μαζί”, μόνο έτσι κοιμάται. Είναι στιγμές ανθρώπινες και αυτό το διάστημα η Εύα Καϊλή προσπαθεί να ανακτήσει τη σχέση με το παιδί της, δηλαδή να νιώσει το παιδί πως η μητέρα του δεν θα ξαναφύγει», πρόσθεσε ο ίδιος ο δικηγόρος.

Σχετικά με την απόφαση να μην είναι στο ίδιο σπίτι της Εύας Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε:
«Ήταν και δικιά της επιλογή να μην είναι στο ίδιο σπίτι με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, και μάλιστα ο ανακριτής στις διατάξεις που έβγαλε, έκρινε ότι δεν πρέπει να συγκατοικούν. Ήταν επιθυμία της, το λέω. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει διάρρηξη των σχέσεών τους, σάς λέω μόνο ένα γεγονός, ότι και η ίδια ήθελε να μείνει μόνη της. Δεν θέλω να κάνω δίκη προθέσεως. Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι απαγορεύεται να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, μόνο μέχρι το μπαλκόνι μπορούν να πάνε, αλλά έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μόνο για το παιδί τους, δεν συζητούν τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Τέλος τόνισε πως σιγά σιγά φίλοι και γνωστοί επανέρχονται δίπλα της επικοινωνώντας μαζί της για να την στηρίξουν. 

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχολίασε με την νομική του ιδιότητα και την υπόθεση Γεωργούλη

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM