ΤΕΜΠΗ LIVE!

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλό Πάσχα»

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλό Πάσχα» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ως «πολύ ευτυχισμένη» χαρακτήρισε την Εύα Καϊλή ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετά την αποφυλάκιση της ευρωβουλευτού η οποία κατηγορείται ότι εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς του Qatargate.

«Η Εύα Καϊλή είναι πολύ ευτυχισμένη. Βρίσκεται κοντά στην κόρη της και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλό Πάσχα», δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Δημητρακόπουλος, μετά από την αποφυλάκιση της πελάτισσάς του από τις φυλακές Χάρεν.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Καϊλή είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου για φερόμενη εμπλοκή στο σκάνδαλο του Qatargate. Σήμερα, λίγο πριν τις 12 ώρα Ελλάδος, οι πόρτες των φυλακών του Χάρεν άνοιξαν και ένα αμάξι με φιμέ τζάμια βγήκε και επιτάχυνε, ενώ τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι κατέγραφαν τη στιγμή. Στην αποφυλάκισή της ήταν παρών ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σπίτι της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι και πάλι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητά από τους δικηγόρους μου» είπε νωρίτερα η ευρωβουλευτής στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της μετά την αποφυλάκισή της με «βραχιολάκι».

Τι σημαίνει η αποφυλάκιση της Καϊλή;

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι η αποφυλάκιση της κας Καϊλή για την υπόθεση Qatargate, «δεν προϋποθέτει ότι η έρευνα έχει ολοκληρωθεί» όπως ξεκαθάρισε  ο Κριστιάν Ντε Βάλεκνερ, καθηγητής ποινικού δικαίου στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Louvain στο Βέλγιο μιλώντας στο Politico.

H αποφυλάκιση υπό ηλεκτρονική επιτήρηση στο Βέγιο θεωρείται, σύμφωνα με τον ίδιο «παράταση του εντάλματος σύλληψης, αλλά με τη μόνη διαφορά ότι το ένταλμα δεν εκτελείται σε φυλακή».

Πλέον η έρευνα για τη φερόμενη εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς έχει περάσει σε δεύτερη φάση και ως εκ τούτου η δίκη της αναμένεται σε δύο χρόνια.

Διεθνή
0

ΤΕΜΠΗ LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΚΡΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Γαλλία: Ο Μακρόν ζητά την άμεση σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

«Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την εθνική, εδαφική ασφάλεια και για την ασφάλεια των συμπατριωτών μας στη Μέση Ανατολή», τόνισε, μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM
Το Ιράν υπόσχεται «συντριπτική απάντηση» σε ΗΠΑ και Ισραήλ

Διεθνή / Το Ιράν υπόσχεται «συντριπτική απάντηση» σε ΗΠΑ και Ισραήλ

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία την κατάσταση, φοβούμενη ότι η ένταση μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα κράτη της περιοχής, ενώ οι διπλωματικές προσπάθειες για αποκλιμάκωση φαίνεται να παραμένουν εύθραυστες
THE LIFO TEAM
Μπενιαμίν Νετανιάχου: Ήρθε η ώρα ο λαός του Ιράν να αποτινάξει τον ζυγό της τυραννίας

Διεθνή / Μπενιαμίν Νετανιάχου: Ήρθε η ώρα ο λαός του Ιράν να αποτινάξει τον ζυγό της τυραννίας

«Αυτό το φονικό τρομοκρατικό καθεστώς δεν πρέπει να εξοπλιστεί με πυρηνικά όπλα που θα του επέτρεπαν να απειλήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα» ξεκαθάρισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στο πρώτο μήνυμά του μετά την επιχείρηση «βρυχηθμός του λιονταριού» στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ

Διεθνή / Ανησυχία στη Μέση Ανατολή εν μέσω αυξανόμενης φημολογίας για αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν

Αναλυτές επισημαίνουν ότι η ρητορική κλιμάκωσης δεν έχει εκλείψει, ενώ κρατικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν συχνά τις πυραυλικές δυνατότητες της χώρας, ενισχύοντας το κλίμα έντασης
THE LIFO TEAM