Δήμαρχος Ιστιαίας: Το μόνο που έχουμε είναι τα μηνύματα του 112- Είμαστε μόνοι μας

Δήμαρχος Ιστιαίας: Το μόνο που έχουμε είναι τα μηνύματα του 112- Είμαστε μόνοι μας Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Δραματική έκκληση του δημάρχου της Ιστιαίας, για τις φωτιές που καίνε ανεξέλεγκτα την Εύβοια.

Ο δήμαρχος μιλώντας Γιάννης Κοντζιάς, μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. έκανε λόγο για τη χειρότερη μέρα για τον δήμο λέγοντας ότι περιμένει να ζήσει το ολοκαύτωμα του. Τόνισε δε πως «είμαστε μόνοι μας».

Είναι η 5η μέρα που εκλιπαρεί για εναέρια μέσα, όπως είπε ο ίδιος ενώ σημείωσε πως το μόνο που έχουν οι κάτοικοι εκεί είναι οι ειδοποιήσεις από το 112.

Στο μέτωπο των Γουβών δεν επιχειρούσε στις ώρα 7.00π.μ. κανένα εναέριο μέσο, όπως δήλωσε. «Το μόνο που έχουμε είναι τα μηνύματα του 112. Ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα για κάθε χωριό που εκκενώνεται» είπε χαρακτηριστικά. 

Τόνισε δε, πως ο κόσμος οδηγείται εκεί που έχει κανονίσει η αυτοδιοίκηση να μεταφερθεί με ασφάλεια ενώ σημείωσε πως ο λόγος που δεν έχουν υπάρξει θύματα είναι επειδή ο κόσμος έχει εμπειρία από τις φωτιές. Σύμφωνα με τον ίδιο δε το μέτωπο της φωτιά κινείται προς Ιστιαία. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ

Ελλάδα / Έδεσσα: Στην Ιταλία μεταφέρθηκε το ζευγάρι που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια και υπέστη ηπατική ανεπάρκεια

Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων σε συνεργασία με το σύστημα αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ οργάνωσαν «μέσα σε λίγες ώρες, την επείγουσα μεταφορά τους»
LIFO NEWSROOM