Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα ξανά η δεύτερη γυναίκα που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα ξανά η δεύτερη γυναίκα που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Ξανά στο βήμα θα βρεθεί σήμερα η δεύτερη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, σε καμαρίνι, στο θέατρο Μουσούρη το 2010 καθώς οι συνήγοροι του κατηγορούμενου θα απευθύνουν στην καταγγέλλουσα νέες ερωτήσεις.

Στο εν λόγω θέατρο, η καταγγέλλουσα που είναι και η ίδια ηθοποιός, είχε βρεθεί στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας της με τον κατηγορούμενο σήμερα συνάδελφό της, από τον οποίο και φέρεται να δέχτηκε τη σεξουαλική επίθεση.  

Ο Φιλιππίδης αρνείται τη συγκεκριμένη κατηγορία, όπως και τις άλλες δυο που έχουν απαγγελθεί μια για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και μια και πάλι για απόπειρα βιασμού.

Σημειώνεται ότι οι συνήγοροι του κατηγορούμενου ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κική Πακιρτζίδου, κατά την εξέταση της καταγγέλλουσας στο ακροατήριο, στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, είχαν επιμείνει στο ζήτημα της απόπειρας βιασμού και έθεσαν σειρά ερωτήσεων στη μάρτυρα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, ο ηθοποιός φέρεται να βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014.

Σε δύο από τις περιπτώσεις οι πράξεις τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν εκεί οι συνάδελφοι του, ενώ στην τρίτη περίπτωση επιχείρησε να βιάσει την ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη τότε, παθούσα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ