Διαταγή Τόσκα και ΕΛ.ΑΣ: Απομακρύνονται 4 αστυνομικοί των ΥΑΤ για τα επεισόδια, της περασμένης Κυριακής, στο Σύνταγμα

Διαταγή Τόσκα και ΕΛ.ΑΣ: Απομακρύνονται 4 αστυνομικοί των ΥΑΤ για τα επεισόδια, της περασμένης Κυριακής, στο Σύνταγμα Facebook Twitter
1


Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και με διαταγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ, απομακρύνονται από την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ), τέσσερις αστυνομικοί για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή, 8 Μαΐου, στο Σύνταγμα, κατά τα οποία τραυματίστηκε από δακρυγόνα στο κεφάλι η Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Λαϊκής Ενότητας.

Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο, πρόκειται για έναν υπαστυνόμο Α', ένα υπαρχιφύλακα και δύο αστυφύλακες, οι οποίοι στο πλαίσιο της διοικητικής έρευνας και προκειμένου να διευκολυνθεί η διενέργεια τη συγκεκριμένης έρευνας θα μετακινηθούν σε άλλη υπηρεσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, αναμένεται η ολοκλήρωση της διοικητικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των περιστατικών και το καταλογισμό ευθυνών σε όσους αστυνομικούς ενδεχομένως ενήργησαν καθ' υπέρβαση των εντολών που είχαν λάβει.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΝΔΡΑ

Ελλάδα / Καταστροφές από την κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα σε αυλές σπιτιών - Ποτάμια οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο

Μια «απέραντη λίμνη» το αεροδρόμιο στα Μέγαρα - Ανέβηκε η στάθμη του νερού στον Κηφισό - «Μας ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος» λέει ο αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
LIFO NEWSROOM
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια