Δεκάδες συλλήψεις σε ελέγχους στην Πελοπόννησο

Δεκάδες συλλήψεις σε ελέγχους στην Πελοπόννησο Facebook Twitter
0

Σε δεκάδες συλλήψεις, για διάφορα αδικήματα προχώρησε η Αστυνομία, κατά την διάρκεια ελέγχων που έκανε από τις 28 Ιουλίου έως και το τέλος του μηνός, στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 124 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 54.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, ναρκωτικά δισκία κ.α, ενώ εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε θερμοκήπιο στην Αργολίδα.

 

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας 18χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης ανακριτή Πρωτοδικών Αθηνών, για έκρηξη, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, δύο φυγόποινοι, καθώς και δύο ακόμη άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

Ακόμη, κατά την διάρκεια των ελέγχων, βεβαιώθηκαν 311 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συνελήφθησαν 17 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκέπαστρο Καλατράβα

Ελλάδα / Στέγαστρο Καλατράβα: «Το ορθό θα ήταν να παραμείνει κλειστό για την επόμενη διετία»

Ο Χρήστος Ροδόπουλος, επισκέπτης καθηγητής Δομικής Ακεραιότητας στο Monash University και μέλος της Εθνικής Επιτροπής ΕΛΟΤ, δίνει στη LiFO απαντήσεις σε ερωτήματα που δεν απαντά κανείς μέχρι τώρα και αφορούν την ασφάλεια του σταδίου και «συμβόλου» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΚΟΥΝΤΑΣ