Βρετανία: Σε διαθεσιμότητα ο βουλευτής που έβλεπε πορνό στη Βουλή- «Κατά λάθος», είπε

Βρετανία: Σε διαθεσιμότητα ο βουλευτής που έβλεπε πορνό στη Βουλή- «Κατά λάθος», είπε Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Σε διαθεσιμότητα έθεσαν οι Συντηρητικοί της Βρετανίας τον βουλευτή Νιλς Πάρις, μετά τις καταγγελίες ότι παρακολουθούσε πορνό στο κινητό του, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων. 

Ο Πάρις- βουλευτής των Τόρις από το 2010- δήλωσε ότι άνοιξε «κατά λάθος» το πορνογραφικό υλικό. «Ο κ. Πάρις τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Συντηρητικό Κόμμα εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του κόμματος. 

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν άνοιξε κατά λάθος κάποιο περιεχόμενο στο τηλέφωνό του, ο βουλευτής απάντησε: «Ναι, αλλά αφήστε την έρευνα να το εξετάσει». Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, μία υπουργός ανέφερε ότι είδε βουλευτή να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό, ενώ καθόταν δίπλα της στην Βουλή των Κοινοτήτων και τον ίδιο να βλέπει πορνό κατά τη διάρκεια ακρόασης μιας επιτροπής.

Η σύζυγος του Πάρις δήλωσε στους Times πως δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. «Ήταν πολύ ντροπιαστικό όλο αυτό. Ειλικρινά, μου κόπηκε η ανάσα», δήλωσε η Σου Πάρις. 

«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν πορνογραφία. Δεν θα καθόταν ποτέ απλά εκεί, με τους ανθρώπους να βλέπουν... Αυτές οι γυναίκες ήταν αρκετά δικαιολογημένες να είναι αντίθετες, όπως θα ήμουν κι εγώ», συμπλήρωσε. 

Μετά τις αποκαλύψεις ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι είναι «απαράδεκτο» να παρακολουθεί κάποιος πορνό, σε οποιοδήποτε εργασιακό χώρο. 

Με πληροφορίες από Reuters
  

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ