Βιασμός 13χρονης στην Κρήτη: «Πλάθει ιστορίες, λέει συχνά ψέματα» λέει η μητέρα της - «Στηρίζω τον σύζυγό μου»

Βιασμός 13χρονης στην Κρήτη: «Πλάθει ιστορίες, λέει συχνά ψέματα» λέει η μητέρα της - «Στηρίζω τον σύζυγό μου» Facebook Twitter
Φωτ.: freepik
0

Για άστατο χαρακτήρα της κόρης της και φαντασιοπληξίες κάνει λόγο η μητέρα της 13χρονης από την Κρήτη που κατήγγειλε τον συστηματικό βιασμό της από τον πατριό της

«Πιστεύω ότι ο σύζυγός μου ποτέ δε θα το έκανε. Δεν είχε δώσει δικαιώματα για να καταλάβω κάτι τέτοιο. Η κόρη μου πάντα ήταν ευκολόπιστη, μας έλεγε συνέχεια ψέματα, έκανε ιστορίες με το μυαλό της» υποστηρίζει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η μητέρα, η οποία στηρίζει πλήρως τον σύζυγό της και πατέρα των δύο εκ των πέντε παιδιών της. 

Η ίδια πρόσθεσε πως, παρότι θα έπρεπε να έχουν πάει το παιδί σε ψυχολόγο, δεν είχαν σπουδαιολογήσει τα ψέματα και τις ιστορίες που έπλαθε, αποδίδοντάς τα στην προεφηβεία.

Ερωτηθείσα για το πώς την υποδέχτηκε η κόρη της κατά την επιστροφή της από το μαιευτήριο, μέρα που η ανήλικη κατήγγειλε πως βιάστηκε για τελευταία φορά από τον πατριό της, η γυναίκα απάντησε πως «η μικρή ήταν μέσα στην τρελή χαρά όταν γύρισα από το μαιευτήριο, έτσι μου έδειξε τουλάχιστον».

Η μητέρα, η οποία δεν έχει μιλήσει με την κόρη της μετά την καταγγελία, καθώς δεν της επιτρέπεται, όπως υποστηρίζει, επιμένει ότι τα όσα έχει πει το κορίτσι είναι προϊόν της φαντασίας της.

«Όταν είμαι μάνα με πέντε παιδιά σε ένα σπίτι γεμάτο ζωή που ποτέ κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε 10 λεπτά, και το σπίτι δεν είναι κάνα τεράστιο που να μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, δεν ξέρω» σημειώνεται, επιμένοντας πως στηρίζει το σύζυγό της, καθώς η κόρη της έχει δημιουργήσει πολλές φορές θέματα με τα ψέματά της.

«Θέλω να δω τι συμβαίνει, ποια είναι η αλήθεια και όποια είναι η αλήθεια θέλω να έρθει στο φως. Αν δε βεβαιωθώ ότι όντως ισχύει αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να πάρω θέση» λέει, υποστηρίζοντας πως η σχέση του κοριτσιού με τον πατριό του ήταν πολύ καλή. 

Το παιδί νοσηλεύεται από χθες, Δευτέρα στο Βενιζέλειο και έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και παιδοψυχιάτρους. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega, προκύπτουν κάποια ευρήματα που επιβεβαιώνουν το αληθές της καταγγελίας

Το χρονικό

Το θέμα αποκαλύφθηκε χθες όταν η 13χρονη αποφάσισε να παραδεχτεί σε καθηγήτρια του σχολείου της πως, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατριό της για ακόμα μία φορά, ενώ η μητέρα της έλειπε για να γεννήσει.

Η εκπαιδευτικός ενημέρωσε αμέσως τη διεύθυνση και εκείνη την αστυνομία, με την 13χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία του παιδιού, ο 46χρονος -με τον οποίο η μητέρα της είναι εδώ και επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά- τη βίαζε συστηματικά από το 2020.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ