Βέροια: 23χρονη πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Βέροια: 23χρονη πέθανε από ανακοπή καρδιάς Facebook Twitter
ΕΚΑΒ/Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Συντετριμμένη είναι η τοπική κοινωνία της Βέροιας από τον αιφνίδιο θάνατο μίας 23χρονης από την Αλεξάνδρεια.

Η νεαρή γυναίκα ξύπνησε με συμπτώματα έντονης δύσπνοιας το πρωί της Παρασκευής και κατέρρευσε σχεδόν αμέσως.

Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, είχε ήδη φύγει από την ζωή, και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το Σάββατο οι οικείοι της είπαν το τελευταίο αντίο στην 23χρονη.

Οι εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, ωστόσο αναμένεται το πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Το Σάββατο οι οικείοι της είπαν το τελευταίο αντίο στην 23χρονη. Οι εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, ωστόσο αναμένεται το πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα η 23χρονη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι και οι γείτονες της 23χρονης στη Βέροια, περιμένουν να μάθουν τα αίτια που οδήγησαν τη γυναίκα στον αναπάντεχο θάνατο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM
Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Ελλάδα / Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Η Τήνος φιλοξενεί πάνω από 1.000 οικογενειακά παρεκκλήσια που περνούν από γενιά σε γενιά - Μια ζωντανή παράδοση πίστης, πολιτισμού και κοινοτικής συνοχής που συνεχίζει να εμπνέει, παρά τη σύγχρονη απομάκρυνση από τη θρησκεία
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Novartis: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τους «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση»

Ελλάδα / Υπόθεση Novartis: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τους «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση»

Σήμερα η πρόεδρος του δικαστηρίου πρόκειται να ανακοινώσει αν οι δύο κατηγορούμενοι, είναι ένοχοι ή όχι για όσα είπαν εμπλέκοντας δέκα πολιτικά πρόσωπα στο σκάνδαλο Novartis
LIFO NEWSROOM