Βενεζουέλα: 19χρονη μητέρα βρέθηκε διαμελισμένη σε ψυγείο-Την μαχαίρωσαν με κατσαβίδι

Βενεζουέλα: 19χρονη μητέρα βρέθηκε διαμελισμένη σε ψυγείο-Την μαχαίρωσαν με κατσαβίδι Facebook Twitter
0

Μέσα στο ψυγείο του σπιτιού της βρέθηκε το διαμελισμένο πτώμα μιας 19χρονης μητέρας, στη Βενεζουέλα, της οποίας αγνοούταν τα ίχνη.

Η Άνα Γκαμπριέλα Μεντίνα Μπλάνκο, δέχθηκε τουλάχιστον 50 μαχαιριές με κατσαβίδι, και στη συνέχεια ο δράστης της τοποθέτησε μέσα στο ψυγείο σε εμβρυική στάση, με δεμένα τα χέρια της και το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια της, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. 

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον σύντροφο της 19χρονης από τότε που ο φερόμενος πατέρας του 4χρονου γιου της έκανε την φρικιαστική ανακάλυψη. 

Γείτονες περιέγραψαν τον ύποπτο, που έγινε γνωστός μόνο ως Τζόσουα, ως «πολύ ζηλιάρη και κακοποιητικό». 

Η εξαφάνιση της 19χρονης δεν προκάλεσε αμέσως υποψίες επειδή συχνά ταξίδευε από την Αράγκουα, όπου διέμενε, μέχρι το Καράκας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μερικές φορές χωρίς να επικοινωνεί καθόλου με τους συγγενείς της.

Ο πρώην σύντροφός της άρχισε να την αναζητά και οδηγήθηκε στο σπίτι της, όπου φέρεται να κατάλαβε τι συνέβη μετά την μυρωδιά σήψης που ερχόταν από την κουζίνα. 

Με πληροφορίες από New York Post

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Ελλάδα / Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Το «Belem» από το 1984 έχει χαρακτηριστεί «Ιστορικό Μνημείο», αποτελεί σύμβολο της ναυτικής παράδοσης της Γαλλίας και «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
NEWSROOM