Βασίλης Καλογήρου: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του - Κλείνει η υπόθεση

Βασίλης Καλογήρου: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του - Κλείνει η υπόθεση Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Σε ισχαιμία του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 30 Δεκεμβρίου 2024 στη Λάρισα και είχε εντοπιστεί νεκρός περίπου 50 ημέρες μετά στον Τύρναβο.

Η ισχαιμία του μυοκαρδίου αποδίδεται στην πολύωρη εξάντληση και την υποθερμία, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Mega. Επιπλέον, διαπιστώθηκε, και από τον νεότερο κύκλο ιστολογικών εξετάσεων, ότι όλα τα τραύματα που έφερε η σορός του 39χρονου είναι μεταθανάτια.

Με όλα τα παραπάνω στοιχεία αποκλείεται το σενάριο της δολοφονίας και την εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM