LIVE!

Απολογείται η μητέρα του βρέφους που πέθανε στη φωτιά στη Βάρκιζα

Απολογείται η μητέρα του βρέφους που πέθανε στη φωτιά στη Βάρκιζα Facebook Twitter
0

Σήμερα Δευτέρα (04/03) θα κληθεί να απολογηθεί στον ανακριτή η μητέρα του βρέφους που πέθανε από φωτιά σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα.

Η 30χρονη θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το πώς ξεκίνησε η φωτιά στο διαμέρισμα όπου βρήκε τραγικό θάνατο το μωρό, αλλά και για το πώς το μεγάλωνε.

Η τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 28/02. Η Πυροσβεστική έφτασε στην οδό Έριδος μετά από κλήση για πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Μπαίνοντας μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο πάνω σε ένα κρεβάτι ένα κοριτσάκι μόλις 13 μηνών που ήταν μόνο στο σπίτι.

Η αιτία της φωτιάς παραμένει άγνωστη, αλλά δεν αποκλείεται να προκλήθηκε από κάποιο θερμαντικό σώμα το οποίο είχε αφήσει αναμμένο η μητέρα καθώς έλειπε από το σπίτι, κατά τις πρώτες πληροφορίες για αρκετές ώρες.

«Ξέχασα να το δέσω. Το τάιζα το πρωί και μετά το έδενα στο καρεκλάκι του για να είναι ασφαλές. Μετά έβγαινα και πήγαινα για καφέ με τις παρέες μου. Το μεσημέρι, επέστρεφα στο σπίτι, το τάιζα και μετά το έδενα πάλι και έφευγα», φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η μητέρα η οποία συνελήφθη.

Στη μητέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια, με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM