Αλέξης Γρηγορόπουλος: 12 συλλήψεις και 40 προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αλέξης Γρηγορόπουλος: 12 συλλήψεις και 40 προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Τέσσερις νέες συλλήψεις και πέντε προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής (Δευτέρα 12:00 πμ.) από την περιοχή των Εξαρχείων, όπου σημειώθηκαν επεισόδια, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Νωρίτερα το μεσημέρι είχαν γίνει τρεις ακόμα συλλήψεις ενώ τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας έχει συλληφθεί για κατοχή φωτοβολίδας, ο δεύτερος για κατοχή σπρέι, ο τρίτος για κατοχή σφυριού, ενώ ο τέταρτος συνελήφθη γιατί πετούσε πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Τα ΜΑΤ, έκαναν χρήση χημικών και μπήκαν πριν από λίγο στην πλατεία Εξαρχείων, με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι νεαροί και η κατάσταση να έχει ηρεμίσει. Στην περιοχή ωστόσο παραμένουν περίπου 30 άτομα διάσπαρτα.

Συνολικά, μαζί με αυτούς που συνελήφθησαν το μεσημέρι, οι συλλήψεις ανέρχονται στις επτά, ενώ οι προσαχθέντες εξετάζονται. 

Την ίδια ώρα συλλήψεις και προσαγωγές έγιναν και στην Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της πορείας για τα 13 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο νεότερος απολογισμός κάνει λόγο προς το παρόν για 35 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις. Η εξέταση των προσαχθέντων συνεχίζεται, ενώ ο αριθμός των συλληφθέντων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι θα αυξηθεί. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αύριο το πρωί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ