Αιμιλία Υψηλάντη κατά Κιμούλη: «Είχα δεχτεί ψυχολογική βία όταν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ»

Αιμιλία Υψηλάντη κατά Κιμούλη: «Είχα δεχτεί ψυχολογική βία όταν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ» Facebook Twitter
Αμαλία Υψηλάντη κατά Κιμούλη: «Είχα δεχτεί ψυχολογική βία όταν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ»
0

Σύμμαχος της Ζέτας Δούκα στις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη και η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη.

Η γνωστή ηθοποιός, στα 79 της χρόνια συντάσσεται με την Ζέτα Δούκα, που κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική βία και εργασιακό εκφοβισμό και περιέγραψε και αυτή τη δική της κακή εμπειρία όταν βρέθηκε κοντά στον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η δική της εμπειρία δε, που μετρά αρκετά χρόνια, συνέβη ενώ εκείνη ήταν Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Εγώ έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν άκουσα την κ. Δούκα κατάλαβα ακριβώς τι έλεγε, όπως και πολλές Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Δεν κρίνουμε για το ταλέντα αλλά κάποιοι έχουν αήθεις και κάκιστες συμπεριφορές προς συναδέλφους κι αυτό όχι στην προσπάθεια μιας πρόβας αλλά από οργανωμένη αντίληψη να εξοντώσουν τον άλλον ως προσωπικότητα κι ως καλλιτέχνη» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha.

»Πριν από 30 χρόνια δούλεψα μαζί του κι ήμασταν μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα. Είχε όμως την εξυπνάδα και την σκηνική ευφυϊα να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και καλλιτέχνη. Είναι πολύ δύσκολα να τα αποδείξω αλλά κάποιοι συνάδελφοι νομίζω ότι το πήραν χαμπάρι.» είπε.

Η γνωστή ηθοποιός συνέχισε δε, λέγοντας πως «Δεν έγιναν αυτές οι καταγγελίες για να χωριστούν στρατόπεδα αλλά για να εξαλειφθεί η πληγή. Εγώ βγαίνω και λέω την ψυχολογική βία που είχα υποστεί ως πρόεδρος του ΣΕΗ. Αν ο Γιώργος Κιμούλης πάει την Ζέτα Δούκα στα δικαστήρια, εγώ είμαι στο πλευρό της» είπε χαρακτηριστικά.

»Ελπίζω να καταλαβαίνει ο ίδιος τι κάνει. Τον λυπάμαι για την μοναξιά του και τον οικτίρω. Ότι χρειάζεται να κάνει αυτά, για να επιβεβαιώσει την ύπαρξή του. Εγώ έχω την ηλικία να καταλάβω τον άλλον, όχι όμως ένα νέο κορίτσι που καταρρακώνεται ψυχολογικά.» είπε μεταξύ άλλων.

Θεωρεί δε, πως αν φτάσει η υπόθεση στο δικαστήριο θα υπάρξουν πολλές ακόμα ηθοποιοί που θα στηρίξουν την καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Με πληροφορίες του Alpha

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ