Φωτιά στη Σύρο

Αδελφός Αντώνη Καρυώτη: «Είδα το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει, εκεί εγώ τα 'χασα»

Αδελφός Αντώνη Καρυώτη: «Είδα το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει, εκεί εγώ τα 'χασα» Facebook Twitter
Φωτ.: Mega
0

Ο αδελφός του Αντώνη Καρυώτη, που δολοφονήθηκε από μέλη του Blue Horizon, όταν τον έσπρωξαν στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά, πριν από έναν μήνα, προσπαθεί να καταλάβει το «γιατί». 

«Μου λείπει πολύ. Πολλά θα ήθελα να του πω αλλά δεν πρόλαβα. Το βασικό είναι ότι τον αγαπάω. Το ήξερε, πιστεύω ότι το ήξερε» είπε ο Νίκος Καρυώτης στο Mega Stories, μιλώντας για τον αδελφό του, τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη και τη στιγμή που είδε το βίντεο με μέλη του Blue Horizon να τον σπρώχνουν από τον καταπέλτη του πλοίου στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά.

Τελευταία είχαν μιλήσει μία βδομάδα πριν. «Ήταν χαρούμενος, τον είχα δει στο δρόμο και μου είπε πάω στον φίλο μου». Αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο Νίκος είχε δει τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, προτού μέλος του Blue Horizon, τον σπρώξει από τον καταπέλτη του πλοίου με αποτέλεσμα να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά.

«Δύσκολη ερώτηση» απαντά όταν τον ρωτούν να πει σε ποιον είχε αδυναμία ο Αντώνης. «Γιατί ήμουν ο μεγαλύτερος, του έλεγα πολλά όσο ήταν μικρούλης, έκανε λάθη τον μάλωνα και 'γω. Του άρεσε να κάνει πλάκα για να πειράζει τον άλλον, για να γελάσει άλλος. Ποτέ δεν πίκρανε κανέναν» είπε ο αδελφός του Αντώνη Καρυώτη.


«Ήθελε να φεύγει, Του άρεσε ο Πειραιάς» είπε ο Νίκος Καρυώτης. «Και σε ένα τέτοιο ταξίδι...Το έμαθα τα ξημερώματα 3 και 10 με πήραν από το λιμενικό και μου το είπε και έκλεγε το παιδί, γιατί τον γνώριζε τον Αντώνη. Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Και το μόνο που έκαναν ήταν, σηκώθηκα και μπήκα στο διαδίκτυο και είδα το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει. Εκεί εγώ τα 'χασα».

Ο αδελφός του Αντώνη Καρυώτη δεν μπόρεσε να εξηγήσει αυτό που αισθάνθηκε όταν είδε το βίντεο.

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Περίεργο συναίσθημα όταν βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον αδελφό σου στο θάνατο. Δεν μπορείς να πεις τι ήταν αυτό. Άνοιξε η γη με κατάπιε εκείνη τη στιγμή» είπε.

Πλέον η σκέψη του έχει αλλάξει όπως είπε. «Η σκέψη μου για τους ανθρώπους αλλάζει. Πώς μπορεί κάποιος να αφαιρέσει έτσι κάποια ζωή. Και ειδικά κάποιος που είναι γνώστης, που ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Αντί να τον τραβήξει να τον πάρει μέσα τον άφησε να πνιγεί» είπε ο αδελφός του Αντώνη Καρυώτη.

«Γιατί το έκανε αυτό;». Αυτό θα ήθελε να ρωτήσει τον άνθρωπο που σκότωσε τον αδελφό του αν και πιστεύει πως δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημά του.

«Ήταν απλά μια δολοφονία να γίνεται στα μάτια τους. Μπορεί να ήταν το δικό τους παιδί αυτό, ο ίδιος τους ο εαυτός» είπε ο Νίκος Καρυώτης για το κύμα συμπαράστασης μετά τον θάνατο του αδελφού του. 

«Είναι πολύ άδικο να σπρώχνεις στο θάνατο έτσι απλά έναν άνθρωπο, και να μην κάνεις προσπάθεια, κάτι, να πεις ότι έκανες κάτι» κατέληξε ο Νίκος Καρυώτης.

Ελλάδα
0

Φωτιά στη Σύρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανώγεια: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 16χρονου από 10 άτομα επειδή «φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι στο αυτί»

Ελλάδα / Ανώγεια: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 16χρονου από 10 άτομα επειδή «φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι στο αυτί»

«Αυτά είναι σήμερα τα κριτήρια των δεκαπεντάχρονων παιδιών που ασφυκτιούν μέσα στα ίδια τους τα όρια και πλαίσια» καταγγέλλει η μητέρα του ανήλικου
LIFO NEWSROOM
Εξαφάνιση δύο Γαλλίδων στη Σίκινο: Οι οικογένειές τους δεν έχουν καμία ενημέρωση για την πορεία των ερευνών

Ελλάδα / Εξαφάνιση δύο Γαλλίδων στη Σίκινο: Οι οικογένειές τους δεν έχουν καμία ενημέρωση για την πορεία των ερευνών

Πέρασε ένας μήνας από την εξαφάνιση της 64χρονης Μαρί Πιέρ Αρφέλ και της 73χρονης Φρανσουάζ Μπουτό στη Σίκινο - «Νομίζω πως η Ελλάδα μας κρύβει πράγματα», δήλωσε η ανιψιά της 64χρονης αγνοούμενης στην Le Figaro
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ