53χρονος είχε κατακλέψει εκκλησίες στο Ηράκλειο αφαιρώντας τάματα και λεφτά από τα παγκάρια

53χρονος είχε κατακλέψει εκκλησίες στο Ηράκλειο αφαιρώντας τάματα και λεφτά από τα παγκάρια Facebook Twitter
5

Ενας 53χρονος είχε "ρημάξει" ναούς στους Δήμους Χερσονήσου, Μαλεβιζίου και Αρχανών - Αστερουσίων, του Ηρακλείου, αποσπώντας χρήματα και τάματα.

Ειδικότερα, παραβίασε, έξι φορές την Ιερά Μονή Ελεούσας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γουβών του Δήμου Χερσονήσου και έκλεψε συνολικά το χρηματικό ποσό των 586 ευρώ, ενώ προκάλεσε και φθορές αξίας 300 ευρώ.

Επίσης αφαίρεσε τάματα συνολικής αξίας 3.500 ευρώ καθώς και 30 ευρώ από τον Ιερό Ναό Ευαγγέλου Θεοτόκου της ενορίας του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροδιάς του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ακόμη έκλεψε 600 ευρώ από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, του Δημοτικού Διαμερίσματος Αχλάδας του Δήμου Μαλεβιζίου και τάματα χρηματικής αξίας 2.000 ευρώ, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ελιάς του Δήμου Χερσονήσου.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία θα διαβιβασθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Πηγή: ΑΠΕ

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια