ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

53χρονος είχε κατακλέψει εκκλησίες στο Ηράκλειο αφαιρώντας τάματα και λεφτά από τα παγκάρια

53χρονος είχε κατακλέψει εκκλησίες στο Ηράκλειο αφαιρώντας τάματα και λεφτά από τα παγκάρια Facebook Twitter
5

Ενας 53χρονος είχε "ρημάξει" ναούς στους Δήμους Χερσονήσου, Μαλεβιζίου και Αρχανών - Αστερουσίων, του Ηρακλείου, αποσπώντας χρήματα και τάματα.

Ειδικότερα, παραβίασε, έξι φορές την Ιερά Μονή Ελεούσας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γουβών του Δήμου Χερσονήσου και έκλεψε συνολικά το χρηματικό ποσό των 586 ευρώ, ενώ προκάλεσε και φθορές αξίας 300 ευρώ.

Επίσης αφαίρεσε τάματα συνολικής αξίας 3.500 ευρώ καθώς και 30 ευρώ από τον Ιερό Ναό Ευαγγέλου Θεοτόκου της ενορίας του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροδιάς του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ακόμη έκλεψε 600 ευρώ από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, του Δημοτικού Διαμερίσματος Αχλάδας του Δήμου Μαλεβιζίου και τάματα χρηματικής αξίας 2.000 ευρώ, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ελιάς του Δήμου Χερσονήσου.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία θα διαβιβασθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Πηγή: ΑΠΕ

5

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ελλάδα / Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Πιο κοντά στον εντοπισμό των δραστών οι αρχές - Πιθανό να υπήρχε και τέταρτος

Τα στοιχεία των ερευνών που μπορεί να «δείξουν» τους δράστες - Το βίντεο με τον εμπρηστή να πλησιάζει την πολυκατοικία του πρώην βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη
THE LIFO TEAM
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΝΙΓΜΟΥ 8ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 58χρονος που κατηγορείται για απόπειρα πνιγμού 8χρονου με μαξιλάρι

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 58χρονος μπήκε στο σπίτι, απείλησε τα δύο παιδιά, χαστούκισε δύο φορές τον 8χρονο και στη συνέχεια πίεσε το κεφάλι του με ένα μαξιλάρι
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια