Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κονσέρβα με ψάρι- Να μην καταναλωθεί

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κονσέρβα με ψάρι- Να μην καταναλωθεί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου Pixabay
0

Κονσέρβα με ψάρι ανακαλεί ο ΕΦΕΤ, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε παρουσία ισταμίνης πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ καλεί τους πολίτες να μην το καταναλώσουν.

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Α΄ της Χημικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια των ετήσιων ελέγχων για τον προσδιορισμό ισταμίνης σε αλιευτικά προϊόντα, προέβη σε δειγματοληψία, σε υποκατάστημα της εταιρείας ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., σε προσυσκευασμένους κολεούς ακέφαλους αλίπαστους σε λευκοσιδηρή συσκευασία των 500 γρ με την εμπορική ονομασία «ΛΕΒΑ».

Το προϊόν έχει ημερομηνία λήξης 31.12.2021 και αριθμό παρτίδας L 31005019, ενώ παράγεται και συσκευάζεται στην Μυτιλήνη από την εταιρεία «Ε & Κ ΜΠΟΥΧΛΗΣ Α.Ε».

Στο προϊόν διαπιστώθηκε η παρουσία ισταμίνης σε συγκέντρωση ανώτερη του επιτρεπόμενου ορίου, αναφέρει ο ΕΦΕΤ σε σχετική ανακοίνωση. Για αυτό ο Φορέας απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ κάλεσε τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κονσέρβα με ψάρι- Να μην καταναλωθεί Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM