Μάγδα Φύσσα: «Ας ζούσε ο Παύλος κι ας ήταν από τους σακατεμένους που άφησαν οι χρυσαυγίτες»

Μάγδα Φύσσα: «Ας ζούσε ο Παύλος κι ας ήταν από τους σακατεμένους που άφησαν οι χρυσαυγίτες» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, που στέλνει τη φυλακή τους βασικούς συνεργούς της δολοφονίας του γιού της και τη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξέσπασε σε αναφιλητά μόλις η πρόεδρος ανακοίνωσε τις φυλακίσεις, πλαισιωμένη από συγγενείς, από φίλους του Παύλου Φύσσα, αλλά και τους δικηγόρους της οικογένειας, που επί 5,5 χρόνια παραστάθηκαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη δίκη, όπως και όλη η Πολιτική Αγωγή. 

Σε ερώτηση αν η δικαστική απόφαση δικαιώνει τον γιος της, Παύλο, η Μάγδα Φύσσα απάντησε: «Μακάρι να ήταν εδώ να το έλεγε ο ίδιος. Μακάρι να ήταν ένα από τα θύματα που χτυπήσαν και σακατέψαν. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει εκείνος αν δικαιώνεται ή όχι. Δεν είναι εδώ όμως ο Παύλος. Άρα δε νομίζω ότι υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Η δικαίωση είναι για εμάς, για αυτόν τον κόσμο που αγωνίστηκε για να αποδείξει ότι όντως είναι μια εγκληματική οργάνωση κάτω από τον μανδύα του πολιτικού κόμματος». 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα:

 

Έξω από τη δικαστική αίθουσα δεκάδες πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την απόφαση, αλλά και δίνοντας συγχαρητήρια στους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, ενώ φώναζαν «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε πως η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις της.

Στη φυλακή οδηγούνται οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος ως διευθυντική ομάδα, καθώς επίσης οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM