Κορωνοϊός: Πληροφορίες για 18 κρούσματα σε εργοστάσιο στην Εύβοια

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για 18 κρούσματα σε εργοστάσιο στην Εύβοια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δεκαοχτώ κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε εργοστάσιο στα Ψαχνά, στην Εύβοια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Άνθρωποι που απασχολούνται στο εργοστάσιο βρέθηκαν κατά τη διαδικασία της ιχνηλάτησης, έπειτα από το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού, που εντοπίστηκε εκεί, έναν Ινδό εργαζόμενο. Θετικοί στον ιό έχουν βρεθεί τρεις Έλληνες και 15 αλλοδαποί, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.

Αύριο αναμένονται στην περιοχή κλιμάκια του ΕΟΔΥ, που θα διενεργήσουν τεστ, ενώ αυτή η δράση θα συνεχιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Στους χώρους του εργοστασίου έγινε απολύμανση.

Άλλα 2 κρούσματα σε γηροκομείο στα Ιωάννινα

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν άλλα δύο κρούσματα μεταξύ ηλικιωμένων που φιλοξενούνται σε γηροκομείο στα Ιωάννινα.

Το συγκεκριμένο γηροκομείο φιλοξενεί 105 ανθρώπους και πλέον έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό 16 από αυτούς, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και εργαζόμενος στη δομή, που είχε υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο τις προηγούμενες ημέρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM