Σχολεία: Έκλεισε και το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης - Τρία κρούσματα σε εκπαιδευτικούς

Σχολεία: Έκλεισε και το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης - Τρία κρούσματα σε εκπαιδευτικούς Facebook Twitter
Σχολεία: Έκλεισε και το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης - Τρία κρούσματα σε εκπαιδευτικούς (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Θετικοί στον κορωνοϊό τρεις ακόμα εκπαιδευτικοί, αυτή τη φορά από το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης.

Το σχολείο έχει ήδη προστεθεί στη μακρά λίστα του υπουργείου Παιδείας με τα σχολεία που παραμένουν κλειστά είτε λόγω κρουσμάτων είτε λόγω καταστροφών από την κακοκαιρία «Ιανός».

Η σχολική μονάδα θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Μητράκος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την ανησυχία του, καθώς δεν ελήφθησαν αμέσως μέτρα.

«Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη. Από τη στιγμή που τέθηκε σε αναστολή προσπαθούμε να πάρουμε πληροφορίες. Άλλα λένε σε μένα, άλλα στην υπεύθυνη. Υπάρχει τρομερή ανησυχία» δήλωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κλείσιμο του σχολείου προκάλεσε αναστάτωση και σε μία ακόμη σχολική εγκατάσταση που βρίσκεται κοντά. Οι μαθητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη ενώ κάνουν λόγο για ελλιπή μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM