Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από τον Χαρδαλιά σήμερα

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από τον Χαρδαλιά σήμερα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Έκτακτη ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα θα κάνει σε λίγη ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων θα κάνει ανακοινώσεις στις 19:15, εκτάκτως καθώς η ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά είχε επανέλθει σε εβδομαδιαία βάση και γίνεται κάθε Τρίτη.

Η εξέλιξη αυτή ενισχύει την ανησυχία για πιθανή νέα αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες ο ΕΟΔΥ έχει ανακοινώσει διαδοχικά 52, 57 και 65 νέες μολύνσεις μέσα σε 24 ώρες στη χώρα μας.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες έχασαν τη μάχη που έδιναν για να κρατηθούν στη ζωή δύο ακόμη άνθρωποι που είχαν μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Πλέον, οι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται σε 205.

Την ίδια ώρα, συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπειτα από γαμήλιο γλέντι εντοπίστηκαν τουλάχιστον δέκα κρούσματα κορωνοϊού. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν θετικοί είναι και ο γαμπρός.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM