Τραγωδία στη Λαμία: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε μπροστά σε συνάδελφό του

Τραγωδία στη Λαμία: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε μπροστά σε συνάδελφό του Facebook Twitter
0

Ένα τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Λαμία όπου ένας πυροσβέστης αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια συναδέλφου του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, έδωσε τέλος στη ζωή του, μπροστά στα έντρομα μάτια του συναδέλφου του που δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο αυτόχειρας πήρε το αλυσοπρίονο και αυτοκτόνησε εν ώρα περιπολίας.

Τραγωδία στη Λαμία: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε μπροστά σε συνάδελφό του Facebook Twitter

Το χρονικό

Ο αυτόχειρας μόλις 42 ετών, υπηρετούσε στην Π.Υ Λαμίας. Γύρω στις 5:15' ο 42χρονoς κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους. Όταν ο συνάδελφός του άκουσε το αλυσοπρίονο να ξεκινά, τον ρώτησε αιφνιδιασμένος τι ήθελε να κάνει. Η απάντηση ήταν «θα αυτοκτονήσω» και με μια κίνηση έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος παρά την όποια προσπάθεια του συναδέλφου του που έσπευσε επίσης να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και τους ανωτέρους του. Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη.

Βαρύ είναι το κλίμα στο Πυροσβεστικό Σώμα μετά την απώλεια του 42χρονου φίλου τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM