Μαφιόζικη επίθεση στη Βούλα: Κοντά στην ταυτοποίηση του θύματος η ΕΛ.ΑΣ.

Μαφιόζικη επίθεση στη Βούλα: Κοντά στην ταυτοποίηση του θύματος η ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
EUROKINISSIΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Κοντά στην ταυτοποίηση του θύματος της δολοφονικής επίθεσης στη Βούλα βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία

Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τη μία από τις δύο ταυτότητες που βρέθηκαν επάνω του να είναι πραγματική. Τα στοιχεία της ταυτότητας καταδεικνύουν  ότι το θύμα είναι πράγματι Βέλγος υπήκοος, ενώ το όνομά του φέρεται να έχει απασχολήσει τις διεθνείς διωκτικές αρχές σε μεγάλες υποθέσεις ναρκωτικών στο εξωτερικό, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί από τις βελγικές αρχές μέσω Ιnterpol.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Καθημερινή, οι δραστηριότητές του στην Ελλάδα αφορούσαν εμπορία τροφίμων και κάρβουνου. Ο Βέλγος, κατά τα στοιχεία της θεωρούμενης ως πραγματικής ταυτότητας έχει γεννηθεί το 1973 ενώ διέμενε στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια. Το ένα από αυτά στην οδό Δωδεκανήσου.

Σημειώνεται ότι αύριο, μετά τη διενέργεια της προγραμματισμένης νεκροψίας, θα γίνει η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων τα οποία θα σταλούν σε Europol, Interpol προκειμένου να υπάρξει επιβεβαίωση της ταυτότητας του θύματος και ενδεχομένως των δραστηριοτήτων του.

Δύο δράστες 

Λίγο μετά τις 12:00, το βράδυ της Παρασκευής, ο Βέλγος επέστρεψε με το αυτοκίνητο του στο σπίτι και πάρκαρε το όχημα στην πιλωτή. Βγαίνοντας, δέχτηκε δύο σφαίρες των 9 χιλιοστών στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η αστυνομία αναζητά βίντεο από κάμερες ασφαλείας. 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες της εκτέλεσης ήταν δυο και διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού, όπως καταδεικνύει κατάθεση αυτήκοου μάρτυρα που δήλωσε ότι άκουσε έντονο μαρσάρισμα αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ