Μεγάλες ποσότητες νερού έπεσαν από το πρωί στις περιοχές των Δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, που πλήττει τη Θεσσαλονίκη.

 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπη Στεργιάδη, οι περιοχές του Πλαγιαρίου, του Τριλόφου, της Καρδίας, του Ρυσίου και των Ταγαράδων κατέγραψαν μεγάλο όγκο υδάτων, ενώ σε ορισμένες απ' αυτές έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

 

 

Σύμφωνα με το GRTimes η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει λάβει κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στις περιοχές των Ταγαράδων, του Νέου Ρυσίου και της Αγίας Παρασκευής, ενώ υπάρχουν και διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές.

 

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι αρκετοί καταστηματάρχες που «επιστράτευσαν» σκούπες και σφουγγαρίστρες για να απομακρύνουν τα νερά από την είσοδο των καταστημάτων τους.

 

 

 

Βροχόπτωση σημειώνεται και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς όμως να έχουν προκύψει ιδιαίτερα προβλήματα. Οι ίδιες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν μέχρι αύριο το πρωί.

 

Με πληροφορίες από GRTimes/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr