Συναγερμός στη Μαλακάσα: 4 άτομα έσπασαν την καραντίνα στη δομή - Δύο συνελήφθησαν στον σταθμό Λαρίσης

Συναγερμός στη Μαλακάσα: 4 άτομα έσπασαν την καραντίνα στη δομή - Δύο συνελήφθησαν στον σταθμό Λαρίσης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα που φιλοξενούνταν στην δομή της Μαλακάσας έσπασαν την καραντίνα χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να σημάνει υγειονομικός συναγερμός. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για 4 μετανάστες από τα 1.000 με 1.200 άτομα που φιλοξενούνται στην δομή και έχουν τεθεί σε καραντίνα, μετά και το νέο κρούσμα κορωνοϊού, 36χρονου Αφγανού. 

Δύο από τους αλλοδαπούς συνελήφθησαν στον σταθμό Λαρίσης ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο. Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενα να έχουν διαφύγει περισσότερα άτομα από την δομή, χωρίς να έχουν καταγραφεί. 

Η δομή είχε τεθεί εκ νέου σε καραντίνα μετά την διάγνωση ενός 36χρονου Αφγανού με κορωνοϊό. Ο νέος άνδρας είχε λίγο νωρίτερα καταγγείλει την σεξουαλική κακοποίηση του 10χρονου γιου του από κάποιον ομοεθνή του.

Υποβάλλοντας την καταγγελία ήρθε σε κοντινή επαφή με περίπου 15 αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας στον Ωρωπό και στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων στην ΓΑΔΑ.

Όλοι οι αξιωματικοί έχουν τεθεί σε καραντίνα, όπως και το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου, στο οποίο είχε εξεταστεί ο 36χρονος. Τέλος σε απομόνωση έχει τεθεί και ένας ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί μετά την καταγγελία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM