Τουρκικά F-16 πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσες - Για τρίτη φορά σήμερα

Τουρκικά F-16 πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσες - Για τρίτη φορά σήμερα Facebook Twitter
1

Ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσες -για τρίτη φορά σήμερα- στα 17.500 και στα 19.000 πόδια, στις 6 το απόγευμα.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ.

Σημειώνεται, ότι σήμερα τα τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από την Παναγιά, τις Οινούσες, τους Λειψούς, τους Αρκιούς, το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι, δηλαδή στο σύνολο των ελληνικών νησιών πάνω από τα οποία είχαν πετάξει βαθμιαία κατά τις προηγούμενες ημέρες της τρέχουσας εβδομάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κατά τα άλλα εμείς εξακολουθούμε να βαυκαλιζόμαστε, ότι υπάρχει ελπίδα να οικοδομηθούν μέτρα εμπιστοσύνης.Δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτό αποθρασσύνει τους Τούρκους ;Δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν διεθνώς, ότι δεν είμαστε εμείς που προκαλούμε. Είναι ήδη γνωστό.Άρα, τέτοια πολιτική αφέλεια θα την πληρώσουμε κάποια στιγμή ακριβά.