Θεόδωρος Νιτσιάκος: Πλήθος κόσμου στα Ιωάννινα για το τελευταίο αντίο

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Πλήθος κόσμου στα Ιωάννινα για το τελευταίο αντίο Facebook Twitter
0

Το τελευταίο αντίο, στον επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκο, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο χωριό του την Αετομηλίτσα του Γράμμου το βράδυ της Παρασκευής, είπαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στην κηδεία.

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Πλήθος κόσμου στα Ιωάννινα για το τελευταίο αντίο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του, ενώ πολλοί συγγενείς, φίλοι, εργαζόμενοι αλλά και επιχειρηματίες που τον γνώριζαν βρέθηκαν στον ιερό ναό στα Ιωάννινα.

Η εξόδιος ακολουθία, τελέστηκε στις 13:00 στον ιερό Ναό της Περιβλέπτου στα Ιωάννινα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Πλήθος κόσμου στα Ιωάννινα για το τελευταίο αντίο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν το χωριό της Αετομηλίτσας.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος γεννημένος στην Αετομηλίτσα είχε ιδιαίτερη αγάπη στο χωριό του. Επέστρεφε εκεί πολύ συχνά και με κάθε ευκαιρία πήγαινε για κυνήγι, δραστηριότητα που υπεραγαπούσε. Σύμφωνα με το eipiruspost.gr, το κυνήγι με φίλους άλλωστε, το πρωί του Σαββάτου ήταν ο σκοπός και αυτής της επίσκεψης που όμως στάθηκε μοιραία για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο 76χρονος επιχειρηματίας το βράδυ της Παρασκευής έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας-Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο το όχημα λόγω του πάγου στο οδόστρωμα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του και ακινητοποιήθηκε.

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός του Θεόδωρου Νιτσιάκου κατέβηκε από το αυτοκίνητο ενώ ο 76χρονος επιχειρηματίας προσπάθησε να βάλει μπροστά το όχημα. Εξαιτίας της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό .

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ