Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι: Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση

Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι: Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Από το όπλο του αστυνομικού προέρχονται οι σφαίρες των εννέα χιλιοστών που εντοπίστηκαν στο Χαϊδάρι, στο σημείο όπου χθες δύο άγνωστοι άνδρες έστησαν ενέδρα θανάτου σε έναν 49χρονο, σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση

Οι σφαίρες των εννέα χιλιοστών που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης του επιχειρηματία στο Χαϊδάρι, προέρχονται από το πιστόλι του αστυνομικού που πυροβόλησε για εκφοβισμό σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Όσον αφορά το καλάσνικοφ από το οποίο σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας η βαλλιστική έδειξε ότι είναι καθαρό. 

Το χρονικό

Το πρωί της Τρίτης, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν έναν άνδρα, μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι. Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών και είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους, το οποίο δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι αστυνομικοί εντόπισαν έξι κάλυκες στον τόπο της αιματηρής επίθεσης.

Χθες το βράδυ ο 49χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Είχε μεταφερθεί στο Αττικό νοσοκομείο όπου εισήχθη στο χειρουργείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να παραμείνει στη ζωή.

 

Έρευνα για την παρουσία δύο αστυνομικών στο σημείο 

Σημειώνεται ότι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, ήταν παρόντες στη δολοφονική επίθεση και μάλιστα ο ένας από αυτούς πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον των δραστών με το πιστόλι του.

Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν τυχαία στον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αυτοκίνητο του θύματος συνόδευε μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα και εξετάζεται αν αυτοί ήταν οι δύο αστυνομικοί.

Η υπόθεση ερευνάται από τη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM