ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Παραπέμπεται σε δίκη η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία

Παραπέμπεται σε δίκη η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο οδηγείται σε δίκη στο αυτόφωρο η 19χρονη μητέρα, που άφησε το νεογέννητο μωρό της σε καρότσι σούπερ μάρκετ στην είσοδο πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία.

Η νεαρή λεχώνα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ακολούθως παραπέμφθηκε σε δίκη στο αυτόφωρο, από όπου πρόκειται να ζητήσει αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης ώστε να προετοιμάσει την υπεράσπισή της. Η 19χρονη φέρεται να έχει μετανιώσει για την πράξη της, επικαλούμενη συναισθηματική φόρτιση λόγω επιλόχειας κατάθλιψης.

Ήδη, έχει ζητηθεί η εξέτασή της από ψυχίατρο, προκειμένου να διαπιστωθεί η ψυχολογική κατάστασή της.

«Δεν κατάλαβα τι έκανα. Ήταν εντελώς, παρορμητική η ενέργειά μου, χωρίς να αντιλαμβάνομαι την πράξη μου. Ζητάω συγγνώμη. Σας παρακαλώ θέλω πίσω το παιδί μου», δήλωσε νωρίτερα η 19χρονη μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Ταουξή.. Σύμφωνα με τον ίδιο η νεαρή μητέρα «κλαίει συνέχεια και αρνείται να φάει εδώ και δυο μέρες» κάνοντας λόγο για περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης.

Υπενθυμίζεται ότι κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τη γυναίκα να φιλά το βρέφος λίγο πριν το αφήσει σε καρότσι σούπερ μάρκετ, τυλιγμένο σε μία κουβέρτα. Η νέα γυναίκα εντοπίστηκε από τις Αρχές και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, παραδέχθηκε πως αυτή είναι η μητέρα του λίγων ημερών βρέφους.

Οι αρχές αναζητούσαν τη μητέρα κάνοντας έλεγχο και στα αρχεία των δημόσιων νοσοκομείων για τις γέννες των τελευταίων ημερών, όμως η γυναίκα φέρεται να γέννησε σε ιδιωτικό χώρο. Μετά την ομολογία της, η γυναίκα συνελήφθη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ