24ωρη απεργία στον ΟΛΘ στις 25 Ιανουαρίου - Στάση εργασίας σε άλλα λιμάνια

24ωρη απεργία στον ΟΛΘ στις 25 Ιανουαρίου - Στάση εργασίας σε άλλα λιμάνια Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Κινητοποιήσεις, µε 24ωρη προειδοποιητική απεργία στον Οργανισμό Λιµένα Θεσσαλονίκης και µε 4ωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα στους Οργανισμούς Λιµένων Πειραιά, Ηρακλείου, Βόλου, Πάτρας, Ραφήνας, Λαυρίου, Ελευσίνας, Κερκύρας, Ηγουμενίτσας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Χαλκίδας, προγραμματίζουν για τις 25 Ιανουαρίου, τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε).

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η κινητοποίηση γίνεται με αφορμή την μεταφορά της σύγκλισης της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΟΛΘ στην Αθήνα.

«Αυτό δεν θα µας σταµατήσει», τονίζεται χαρακτηριστικά, «θα είµαστε εκεί για να τους µεταφέρουµε το µήνυµα: µη λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, όπου και να µεταφέρετε τις συνεδριάσεις σας δεν θα µας αποφύγετε».

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν στην ανακοίνωσή τους ότι το αµέσως επόμενο διάστηµα, θα προχωρήσουν «χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία, νομικά, αγωνιστικά και κοινωνικά», προκειμένου «να δίνουµε απάντηση σε κάθε βήµα της επιχειρούμενης πώλησης και να αποκαλύπτουμε τις νοµικές ακροβασίες και τα πολιτικά ατοπήµατα για να υπερασπιστούμε το δηµόσιο συµφέρον και το δηµόσιο χαρακτήρα του Ο.Λ.Θ.».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδόφιλος παρίστανε τον γονιό σε νεροτσουλήθρες - Είχε πάνω από 400 φωτογραφίες με μικρά παιδιά

Ελλάδα / Παιδόφιλος παρίστανε τον γονιό σε νεροτσουλήθρες - Είχε πάνω από 400 φωτογραφίες με μικρά παιδιά

Ο 42χρονος είχε πλαστογραφήσει την κάρτα εισόδου προκειμένου να μπει μέσα στο υδάτινο πάρκο - Πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι 12 εκ. και στο κινητό του εικόνες με παιδιά
LIFO NEWSROOM