Βόλος: Στο νοσοκομείο τουλάχιστον 27 άτομα μετά το φοιτητικό «πάρτι της χρονιάς»

Βόλος: Στο νοσοκομείο τουλάχιστον 27 άτομα μετά το φοιτητικό «πάρτι της χρονιάς» Facebook Twitter
4

Τουλάχιστον 27 άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου το βράδυ της Παρασκευής μετά το πάρτι φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που θεωρείται το μεγαλύτερο φοιτητικό «πάρτι της χρονιάς».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ΕΚΑΒ στον Βόλο προχώρησε σε τουλάχιστον 27 διακομιδές για μέθη από τις 2 τα ξημερώματα έως τις 8:30 το πρωί οπότε και διαλύθηκε το πάρτι.

Το πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φοιτητικά event, έχοντας δική του σελίδα στα social media, με τίτλο «Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλος», μέσω της οποίας απευθύνονται κάθε χρόνο τα προσκλητήρια και συμμετέχουν χιλιάδες φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου», το φετινό πάρτι, που διοργανώθηκε για 14η χρονιά, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολλούς από τους συμμετέχοντες να καταλήγουν ωστόσο στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, πολλοί εκ των οποίων σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια