Βόλος: Στο νοσοκομείο τουλάχιστον 27 άτομα μετά το φοιτητικό «πάρτι της χρονιάς»

Βόλος: Στο νοσοκομείο τουλάχιστον 27 άτομα μετά το φοιτητικό «πάρτι της χρονιάς» Facebook Twitter
4

Τουλάχιστον 27 άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου το βράδυ της Παρασκευής μετά το πάρτι φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που θεωρείται το μεγαλύτερο φοιτητικό «πάρτι της χρονιάς».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ΕΚΑΒ στον Βόλο προχώρησε σε τουλάχιστον 27 διακομιδές για μέθη από τις 2 τα ξημερώματα έως τις 8:30 το πρωί οπότε και διαλύθηκε το πάρτι.

Το πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φοιτητικά event, έχοντας δική του σελίδα στα social media, με τίτλο «Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλος», μέσω της οποίας απευθύνονται κάθε χρόνο τα προσκλητήρια και συμμετέχουν χιλιάδες φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου», το φετινό πάρτι, που διοργανώθηκε για 14η χρονιά, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολλούς από τους συμμετέχοντες να καταλήγουν ωστόσο στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, πολλοί εκ των οποίων σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλασσε η γιατρός με την αναισθησιολόγο

Η αστυνομικη έρευνα εστιάζει σε τέσσερις ημερομηνίες σχετικά με τις φερόμενες επικοινωνίες της προφυλακισμένης, για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, γιατρού με την αναισθησιολόγο
THE LIFO TEAM
Οι φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα την Τρίτη, συλλαλητήριο στα Προπύλαια την Τετάρτη

Ελλάδα / Οι φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα την Τρίτη, συλλαλητήριο στα Προπύλαια την Τετάρτη

Διήμερο φοιτητικών κινητοποιήσεων στις 20 και 21 Οκτωβρίου, με συναυλία στην πλατεία Συντάγματος και πανεκπαιδευτική συγκέντρωση - Στο επίκεντρο των διεκδικήσεων η χρηματοδότηση των πανεπιστημίων, οι υποδομές και το κόστος σπουδών
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια