Ανδρας αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα

Ανδρας αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα Facebook Twitter
0

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ μετά τις 10:30  στο νοσοκομείο του Ρίου, καθώς άνδρας άρπαξε το όπλο αστυνομικού και αυτοπυροβολήθηκε.

Το περιστατικό συνέβη μετά τις 22:30 και οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάτω από άγνωστες συνθήκες άντρας ο οποίος είχε μεταφερθεί εκεί για ψυχιατρική γνωμάτευση, άρπαξε το όπλο αστυνομικού συνοδεία του οποίου είχε μεταφερθεί και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο άντρας είναι ηλικίας 23 χρόνων και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΠΝΠ.

Οι πληροφορίες του dete.gr αναφέρουν πως είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στην αστυνομία η οποία τον εντόπισε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Στη συνέχεια με εισαγγελική παραγγελία συνοδεία περιπολικού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για ψυχιατρική γνωμάτευση, όπου και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 23χρονος φέρεται να είναι γιος εργαζόμενου στο Νοσοκομείο του Ρίου

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM