Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη ο εκτελεστής του επιχειρηματία στη Βούλα

Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη ο εκτελεστής του επιχειρηματία στη Βούλα Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός άντρα προχώρησε η αστυνομία, τον οποίο θεωρεί βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, στη Βούλα τον περασμένο Οκτώβριο. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες ο οποίος μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία είχε κρυφτεί σε σπίτι της Αττικής. Έχει ηλικία περίπου 30 ετών. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο μαύρο Smart που ήταν παρκαρισμένο απέξω.

Είχε μόλις καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο δολοφόνος πλησίασε –τρέχοντας– το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο άνδρα.

 

 O Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005 και διάφορες άλλες υποθέσεις.

Μάλιστα με αυτές τις υποθέσεις ασχοληθεί επανειλημμένως τα αυστραλιανά ΜΜΕ.

Ήταν παντρεμένος με τη Βικτώρια Καρύδα, παίκτρια του reality  μόδας «My Style Rocks», με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Την εποχή της δολοφονίας η Βικτώρια Καρύδα φέρεται να έχει καταθέσει πως «δεν είχε ιδέα» ότι ο σύζυγός της κινδύνευε.«Δεν φοβόταν κάτι. Δεν μας είχε πει τίποτα για απειλές. Κάναμε μια ήσυχη ζωή», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ