Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής ταχυδρομικού σάκου με 23.500 ευρώ που είχε απασχολήσει πριν 14 μήνες το Αίγιο. 

 

Στις 4 Δεκεμβρίου του 2017, τρεις κακοποιοί είχαν αρπάξει την τσάντα μίας ταχυδρόμου με το μεγάλο χρηματικό ποσό και είχαν τραπεί σε φυγή. 

 

Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Αιγιαλείας, που οδήγησαν στα ίχνη δυο σεσημασμένων δραστών.

 

Ένας 42χρονος Έλληνας, μέλος σπείρας που έκλεβε πολυτελείς κατοικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και λήστευε τους ενοίκους, ήταν, όπως αποδείχτηκε, ένας από τους τρεις κακοποιούς.

 

Τόσο αυτός όσο και ένας 46χρονος συνεργός του που ταυτοποιήθηκαν, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές τα τελευταία χρόνια, με ληστείες και κλοπές.

 

Η κλοπή είχε γίνει με μια κλεμμένη μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο. Σε βάρος των δύο ανδρών και του άγνωστου συνεργού τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή. 

 

Η ταχυδρομική διανομέας στο Αίγιο είχε παραλάβει από την υπηρεσία της 23.500 ευρώ για την πληρωμή συντάξεων. Η διανομέας πάρκαρε το αυτοκίνητό της και μπήκε για λίγο στο σπίτι της, αφήνοντας την τσάντα με τα μετρητά στο αυτοκίνητο.

 

Τότε, ένας από τους κουκουλοφόρους έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου, άρπαξε την τσάντα με τα χρήματα και εξαφανίστηκε πάνω στην κλεμμένη μηχανή μαζί με έναν συνεργό του, ενώ ο τρίτος τους κάλυπτε με το αυτοκίνητο.