Συγκινεί η τυφλή γιαγιά του Τσιτσιπά: Δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου

Συγκινεί η τυφλή γιαγιά του Τσιτσιπά: Δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου Facebook Twitter
0

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η γιαγιά του Στέφανου Τσιτσιπά, που δήλωσε πως επειδή είναι τυφλή δεν μπορεί να χαρεί την επιτυχία του εγγονού της. 

Η κυρία Σταυρούλα, που ζει μόνιμα στο Προάστιο Καρδίτσας, μίλησε στην εφημερίδα Espresso για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το οποίο την εμποδίζει να καμαρώσει τα κατορθώματα του 20χρονου τενίστα.

«Δεν βλέπουν τα ματάκια μου, παιδί μου και δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου. Έχω χάσει το φως μου εδώ και πέντε χρόνια. Παρηγορήθηκα πολύ όμως όταν μου είπε ο Στέφανος ότι θα έρθει γρήγορα κοντά μου», είπε στον δημοσιογράφο.

Εξηγώντας πώς έχασε το φως της, είπε: «Είχα πίεση στα μάτια και σε συνδυασμό με κάποια άλλα προβλήματα, τυφλώθηκα εντελώς. Μόνη μου παρηγοριά τα εγγόνια μου που έρχονται συχνά. Ακούω και μαθαίνω για τον Στέφανο μου αλλά δεν μπορώ να τον καμαρώσω. Τον περιμένω να έρθει...».

Υπενθυμίζεται πως σε λίγες ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στον μεγάλο ημιτελικό του Australian Open, που αναμένεται να καθηλώσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ