Απεργία την Πρωτομαγιά

Συγκίνησε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη τύπου: Περήφανος που είμαι Έλληνας

Συγκίνησε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη τύπου: Περήφανος που είμαι Έλληνας Facebook Twitter
EPA
0

Συγκίνηση, γέλιο και προσωπικές εξομολογήσεις: τα είχε όλα η συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους δημοσιογράφους, μετά την πανηγυρική του πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open. 

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα- Αγκούτ με 3-1 σετ (7-5, 4-6, 6-4, 7-6). Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας τενίστας πετυχαίνει την πρόκριση στους «4» ενός τουρνουά γκραν σλαμ.

Επί δεκαπέντε λεπτά, οι δημοσιογράφοι «βομβάρδιζαν» τον Έλληνα τενίστα με παντός είδους ερωτήσεις: από το μαλλί του και τα viral βίντεο στο Youtube μέχρι το πως πέρασε μετά τη μεγάλη νίκη του απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ την Κυριακή. 

Σε κάποια στιγμή, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον 20χρονο αν σκέφτηκε ποτέ να μετακομίσει στην Αυστραλία για να «βοηθήσει την καριέρα του». 

 «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν ποτέ κοντά σε κάτι τέτοιο. Ίσως για τους Αυστραλούς να γινόταν κάτι τέτοιο αλλά όχι δεν ήμουν ποτέ κοντά. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και που εκπροσωπώ το μπλε και το άσπρο της χώρας μου και αυτή τη σημαία».

 
Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ