Απεργία την Πρωτομαγιά

«Είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού», λέει ο πατέρας της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο

«Είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού», λέει ο πατέρας της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο Facebook Twitter
0

«Εμφανή σημάδια στραγγαλισμού» είχε η 21χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή σε βράχια στη θαλάσσια περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο, λέει ο πατέρας της. 

Μιλώντας στο protothema.gr ο πατέρας της φοιτήτριας εξηγεί πως μίλησε με τον ιατροδικαστή που του είπε πως η κόρη του «πέθανε από πνιγμό αλλά είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού. Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χλμ μακριά από τη Ρόδο»

Στο μεταξύ, νεότερες πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ λένε πως η αστυνομία θεωρεί πιθανότερο το ενδεχόμενο η κοπέλα να δολοφονήθηκε στην πόλη της Ρόδου και απλά το πτώμα της να μεταφέρθηκε ή να ξεβράστηκε στη Λίνδο.  

Ο άτυχος πατέρας μεταφέρει και τις δικές του πληροφορίες για το πότε η κόρη του είχε δώσει τελευταία φορά σημάδι ζωής. 

«Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ, η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η κόρη μου είπε στη φίλη της "θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα". Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της, αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβε η αστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή».

Η φοιτήτρια ζούσε στη Ρόδο από τότε που έγινε φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών. «Δεν είχε κάποια μόνιμη σχέση αλλά είχε τις παρέες της με τις φίλες της. Ό,τι στοιχεία είχα εγώ και η σύζυγός μου, τα δώσαμε στην αστυνομία για να συνεχίσουν τις έρευνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που δολοφόνησε την κόρη μου, ήταν γνωστός της ή άγνωστος. Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου».

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM