Οικογένεια Γιακουμάκη για το bullying : Η ατιμωρησία ενός θα δημιουργήσει χίλιους ακόμα θύτες

Οικογένεια Γιακουμάκη για το bullying : Η ατιμωρησία ενός θα δημιουργήσει χίλιους ακόμα θύτες Facebook Twitter
eurokinissi
0

Η οικογένεια του νεαρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη έκανε παρέμβαση με αφορμή την αυτοκτονία του 15χρονου και τονίζει ότι η ατιμωρησία γεννά νέα θύματα bullying.

Η εφημερίδα «Έθνος» φιλοξένησε τη δήλωση της οικογένειας του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής ο οποίος βρέθηκε νεκρός το 2015 και στη συνέχεια ακολούθησαν οι αποκαλύψεις για το bullying και την κακοποίηση που είχε υποστεί μέσα στη σχολή.

«Αυτό που περνούν σήμερα οι γονείς του άτυχου αυτού παιδιού από την Αργυρούπολη, το βιώσαμε -και εξακολουθούμε να το βιώνουμε- με τον ίδιο τραγικό τρόπο και εμείς.

Μπορούμε να τους καταλάβουμε όσο κανείς. Τριάμισι χρόνια μετά το χαμό του Βαγγέλη μας ακόμα περιμένουμε δικαίωση. Τόσο καιρό μετά και ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε καν την ημερομηνία της δίκης.


Η ατιμωρησία ενός θα δημιουργήσει χίλιους ακόμα θύτες. Παρά τη μεγάλη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης με αφορμή το χαμό του Βαγγέλη και παρά τη δημιουργία νέου νόμου που προβλέπει ποινές για αυτού του είδους τα αδικήματα, βλέπουμε δυστυχώς ότι τα κρούσματα δεν σταματούν. Καλούμε την πολιτεία να δώσει ένα τέλος στην ατιμωρησία αυτών που κάνουν bullying στα παιδιά μας».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM