Από τροχαίο και όχι από κροτίδες τραυματίστηκε ο σκύλος στην Καλαμάτα

Από τροχαίο και όχι από κροτίδες τραυματίστηκε ο σκύλος στην Καλαμάτα Facebook Twitter
7

Αναληθείς είναι όπως φαίνεται οι αναφορές για την άγρια κακοποίηση σκύλου στην Καλαμάτα καθώς τα τραύματα δεν προκλήθηκαν από κροτίδες όπως μεταδόθηκε και καταγγέλθηκε αρχικά από φιλόζωους και τοπικά Μέσα.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως και ο κτηνίατρος που κλήθηκε να βοηθήσει το ζώο δεν επιβεβαιώνει τον τραυματισμό από κροτίδες.

Όλα δείχνουν πως το σκυλί τραυματίστηκε από αυτοκίνητο και όχι από έκρηξη κροτίδων που κάποιος είχε τοποθετήσει στο στόμα του.

Το συμβάν προκάλεσε οργή στα social media με χιλιάδες χρήστες να αναπαραγάγουν τις φωτογραφίες και να ζητούν να βρεθούν οι δράστες της φριχτής κακοποίησης.

Η είδηση μεταδόθηκε στα δελτία ειδήσεων και στο σύνολο των ελληνικών ιστοσελίδων, με αποτέλεσμα να πάρει διαστάσεις.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας, οι οποίο ανακοίνωσαν μέσω Facebook πως προσφέρουν αμοιβή 1.000 σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράστη.

«Η δολοφονία σκύλου με κροτίδες στην Καλαμάτα είναι πράξη που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό. Όσοι κακοποιούν ζώα, δεν έχουν ανθρωπιά, παιδεία και πολιτισμό. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν», έγραψε στο Twitter, η Φώφη Γεννηματά.

Συντάκτες ΜΜΕ της Μεσσηνίας που αποκάλυψαν την καταγγελία για τις κροτίδες, παραδέχτηκαν ότι έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης και τελικά ο σκύλος είχε τραυματιστεί λόγω τροχαίου.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM