ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Τζένιφερ Άνιστον: «Δυσκολεύτηκα να απαλλαγώ από την Ρέιτσελ και ανακουφίστηκα όταν έγινε»

Τζένιφερ Άνιστον: «Δυσκολεύτηκα να απαλλαγώ από την Ρέιτσελ και ανακουφίστηκα όταν έγινε» Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχθηκε πως δυσκολεύτηκε πολύ να «ξεφύγει» από τον ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν στα Φιλαράκια, ο οποίος την έκανε ωστόσο παγκοσμίως διάσημη.

«Δεν μπορούσα να αποτινάξω την Ρέιτσελ με τίποτα από πάνω μου. Δεν μπορούσα να απαλλαγώ από την Ρέιτσελ των Friends, η οποία είναι παντού συνεχώς και απλώς σκέφτεσαι, "Σταματήστε επιτέλους να παίζετε αυτή τη σειρά". Πάλευα ειλικρινά με τον εαυτό μου και ποια ήμουν πραγματικά στη βιομηχανία επειδή συνεχώς προσπαθούσα να αποδείξω πως είμαι κάτι περισσότερο», ανέφερε η 51χρονη ηθοποιός στο The Hollywood Reporter. 

Η Τζένιφερ Άνιστον σχολίασε πως ο ρόλος της στην ταινία «The Good Girl», το 2002, ήταν τελικά εκείνος που την βοήθησε να ξεφύγει από την εικόνα της Ρέιτσελ.

«Το "Good Girl" ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία πραγματικά να ξεφορτωθώ τον χαρακτήρα της Ρέιτσελ και να υποδυθώ κάτι που δεν είχε καμία σχέση, για μένα ήταν τεράστια ανακούφιση», λέει.

«Αλλά θυμάμαι ταυτόχρονα τον πανικό μου, σκεφτόμουν, "Θεέ μου, δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να τα καταφέρω. Ίσως έχουν δίκιο. Ίσως όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν κάτι που δεν βλέπω, πως τελικά είμαι μόνο εκείνο το κορίτσι στο διαμέρισμα του Μανχάταν με τους μοβ τοίχους". Οπότε σχεδόν το έκανα απλώς για μένα, για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Αλλά ήμουν τρομοκρατημένη, επειδή το κάνεις μπροστά στον κόσμο», εξήγησε.

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM