Τζένιφερ Άνιστον: «Δυσκολεύτηκα να απαλλαγώ από την Ρέιτσελ και ανακουφίστηκα όταν έγινε»

Τζένιφερ Άνιστον: «Δυσκολεύτηκα να απαλλαγώ από την Ρέιτσελ και ανακουφίστηκα όταν έγινε» Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχθηκε πως δυσκολεύτηκε πολύ να «ξεφύγει» από τον ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν στα Φιλαράκια, ο οποίος την έκανε ωστόσο παγκοσμίως διάσημη.

«Δεν μπορούσα να αποτινάξω την Ρέιτσελ με τίποτα από πάνω μου. Δεν μπορούσα να απαλλαγώ από την Ρέιτσελ των Friends, η οποία είναι παντού συνεχώς και απλώς σκέφτεσαι, "Σταματήστε επιτέλους να παίζετε αυτή τη σειρά". Πάλευα ειλικρινά με τον εαυτό μου και ποια ήμουν πραγματικά στη βιομηχανία επειδή συνεχώς προσπαθούσα να αποδείξω πως είμαι κάτι περισσότερο», ανέφερε η 51χρονη ηθοποιός στο The Hollywood Reporter. 

Η Τζένιφερ Άνιστον σχολίασε πως ο ρόλος της στην ταινία «The Good Girl», το 2002, ήταν τελικά εκείνος που την βοήθησε να ξεφύγει από την εικόνα της Ρέιτσελ.

«Το "Good Girl" ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία πραγματικά να ξεφορτωθώ τον χαρακτήρα της Ρέιτσελ και να υποδυθώ κάτι που δεν είχε καμία σχέση, για μένα ήταν τεράστια ανακούφιση», λέει.

«Αλλά θυμάμαι ταυτόχρονα τον πανικό μου, σκεφτόμουν, "Θεέ μου, δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να τα καταφέρω. Ίσως έχουν δίκιο. Ίσως όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν κάτι που δεν βλέπω, πως τελικά είμαι μόνο εκείνο το κορίτσι στο διαμέρισμα του Μανχάταν με τους μοβ τοίχους". Οπότε σχεδόν το έκανα απλώς για μένα, για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Αλλά ήμουν τρομοκρατημένη, επειδή το κάνεις μπροστά στον κόσμο», εξήγησε.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM