Με δάκρυα στα μάτια, ο Τζάστιν Μπίμπερ δήλωσε έτοιμος να προστατεύσει την Billie Eilish, προκειμένου να μην περάσει όσα βίωσε εκείνος, ως νεαρός σταρ.

 

Σε συνέντευξή του, ο Μπίμπερ αναφέρθηκε στην 18χρονη σταρ που σάρωσε τα Grammy γράφοντας ιστορία. Έγινε η νεαρότερη που έχει κερδίσει στις τέσσερις βασικές κατηγορίες, ενώ συνολικά απέσπασε 5 βραβεία.


«Αφήστε τη να κάνει τα δικά της και αν ποτέ με χρειαστεί, θα είμαι εδώ για εκείνη», είπε ο Τζάστιν Μπίμπερ και δάκρυσε. «Θέλω απλά να την προστατεύσω. Δεν θέλω να το χάσει. Δεν θέλω να περάσει όλα όσα πέρασα εγώ. Δεν το εύχομαι για κανέναν. Αν ποτέ με χρειαστεί, αρκεί να μου τηλεφωνήσει», συμπλήρωσε.


Η Billie Eilish ανάρτησε στο Instagram το απόσπασμα αυτό. Μαζί, δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία της, που φορά μπλουζάκι με το όνομα του Τζάστιν Μπίμπερ, όπως και μία από το δωμάτιό της, γεμάτο με αφίσες του τραγουδιστή. «Σε αγαπώ», της σχολίασε ο σταρ.

 

View this post on Instagram

stream changes

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

 


Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει μιλήσει δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας ως σταρ. Σε πρόσφατη εξομολόγησή του στο κανάλι του στο YouTube μίλησε ανοιχτά για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, τα οποία χαρακτήρισε ως μέσο διαφυγής.