ΤΜΖ: Η Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ

ΤΜΖ: Η Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
3

Είναι ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια του Xόλιγουντ και τα ταμπλόιντς τους έχουν χωρίσει χιλιάδες φορές. Αλλά, αυτή είναι η πρώτη φορά που η είδηση για διαζύγιο μεταδίδεται με τόση βεβαιότητα.


Μετά από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης (σ.σ. είναι μαζί από το 2004) και μόλις 2 χρόνια γάμου, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ χωρίζουν, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΤΜΖ.

 

Η δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να κατέθεσε αίτηση διαζυγίου χθες, Δευτέρα, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Στην αίτησή της, ζητά την επιμέλεια των έξι παιδιών του ζευγαριού, ενώ ζητά επιπλέον από τον δικαστή να επιτρέψει στον Πιτ να τα επισκέπτεται.

 

Σύμφωνα με το TMZ, αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική καθώς δείχνει ότι η Τζολί δεν θέλει να έχει μαζί με τον πρώην σύζυγό της την κοινή φυσική επιμέλεια των παιδιών, παρά μόνο τη νομική.

  

Πηγές που συνδέονται με το ζευγάρι ανέφεραν στο δημοφιλές site ότι η απόφαση της 41χρονης ηθοποιού έχει να κάνει με τον τρόπο που ο πρώην σύζυγός της συμβάλει στην ανατροφή των παιδιών. «Ήταν εξαιρετικά αναστατωμένη με τις μεθόδους του», δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν ότι δεν υπήρχε «τρίτο πρόσωπο» και πως η απόφαση για διαζύγιο είχε να κάνει αποκλειστικά με τη σχέση και την αλληλεπίδραση του 52χρονου ηθοποιού με τα παιδιά τους.

Ως ημερομηνία του διαζυγίου αναφέρεται η 15η Σεπτεμβρίου. Λίγο μετά την πρώτη δημοσίευση, ο δικηγόρος της Τζολί επιβεβαίωσε σε μια ανακοίνωση ότι η ηθοποιός κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.

Αυτή είναι σύμφωνα με το ΤΜΖ η τελευταία φορά που όλη η οικογένεια βρέθηκε μαζί σε ένα εστιατόριο:

ΤΜΖ: Η Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ Facebook Twitter

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
LANTUS,Η άποψη αυτή είναι μισογυνίστικη για δύο λόγους:1oν: Tο να θεωρείται τόσο καταστροφικό για μια γυναίκα να την παρατήσει ο άντρας της, ουσιαστικά δηλώνει ότι μια γυναίκα που μένει μόνη της είναι αδύναμη και δεν μπορεί να στηρίξει η ίδια τον εαυτό της΄ χρειάζεται πάντα έναν άντρα για να την προστατεύει (οικονομικά και συναισθηματικά).2ον: Mε τη λέξη <<κλέβει>> είναι σαν να απαλάσσουμε τον άντρα από κάθε ευθύνη για τον χωρισμό, και να φορτώνουμε όλο το βάρος στην <<καινούρια>> γυναίκα που ήρθε να πάρει τον άντρα της <<παλιάς>> γυναίκας.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ