Η πρώτη δήλωση του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο: Eίμαι πολύ λυπημένος, αλλά τώρα σημασία έχουν τα παιδιά μας

Η πρώτη δήλωση του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο: Eίμαι πολύ λυπημένος, αλλά τώρα σημασία έχουν τα παιδιά μας Facebook Twitter
0

Το γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση πως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, χωρίζουν μετά από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης (σ.σ. είναι μαζί από το 2004) και 2 χρόνια γάμου.

Η δημοφιλής ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου χθες, Δευτέρα, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές».

Στην αίτησή της, ζητά την επιμέλεια των έξι παιδιών του ζευγαριού, ενώ ζητά επιπλέον από τον δικαστή να επιτρέψει στον Πιτ να τα επισκέπτεται. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως δεν γίνεται καμία αναφορά στο ζήτημα της διατροφής.

Όπως σχολίασε το TMZ, αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική καθώς δείχνει ότι η Τζολί δεν θέλει να έχει μαζί με τον πρώην σύζυγό της την κοινή φυσική επιμέλεια των παιδιών, παρά μόνο τη νομική.

Πηγές που συνδέονται με το ζευγάρι ανέφεραν στο δημοφιλές site ότι η απόφαση της 41χρονης ηθοποιού έχει να κάνει με τον τρόπο που ο πρώην σύζυγός της συμβάλει στην ανατροφή των παιδιών.

Λίγο μετά την πρώτη δημοσίευση, ο δικηγόρος της Τζολί επιβεβαίωσε σε μία ανακοίνωση ότι η ηθοποιός κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.

Η πρώτη δήλωση του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο: Eίμαι πολύ λυπημένος, αλλά τώρα σημασία έχουν τα παιδιά μας Facebook Twitter
(Φωτό.: Annie Leibovitz/ Vogue)

Έπειτα από μερικές ώρες ήρθε και η πρώτη επίσημη αντίδραση από την πλευρά του Μπραντ Πιτ. Σε δήλωσή του στο περιοδικό «People», o 52χρονος αστέρας του Χόλιγουντ επιβεβαιώνει το χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, τονίζοντας:

«Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό (σ.σ. το διαζύγιο), αλλά αυτό που προέχει είναι το καλό των παιδιών μας. Παρακαλώ τα ΜΜΕ να τους δώσουν τον χώρο που χρειάζονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM