Η πρώτη δήλωση του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο: Eίμαι πολύ λυπημένος, αλλά τώρα σημασία έχουν τα παιδιά μας

Η πρώτη δήλωση του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο: Eίμαι πολύ λυπημένος, αλλά τώρα σημασία έχουν τα παιδιά μας Facebook Twitter
0

Το γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση πως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, χωρίζουν μετά από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης (σ.σ. είναι μαζί από το 2004) και 2 χρόνια γάμου.

Η δημοφιλής ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου χθες, Δευτέρα, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές».

Στην αίτησή της, ζητά την επιμέλεια των έξι παιδιών του ζευγαριού, ενώ ζητά επιπλέον από τον δικαστή να επιτρέψει στον Πιτ να τα επισκέπτεται. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως δεν γίνεται καμία αναφορά στο ζήτημα της διατροφής.

Όπως σχολίασε το TMZ, αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική καθώς δείχνει ότι η Τζολί δεν θέλει να έχει μαζί με τον πρώην σύζυγό της την κοινή φυσική επιμέλεια των παιδιών, παρά μόνο τη νομική.

Πηγές που συνδέονται με το ζευγάρι ανέφεραν στο δημοφιλές site ότι η απόφαση της 41χρονης ηθοποιού έχει να κάνει με τον τρόπο που ο πρώην σύζυγός της συμβάλει στην ανατροφή των παιδιών.

Λίγο μετά την πρώτη δημοσίευση, ο δικηγόρος της Τζολί επιβεβαίωσε σε μία ανακοίνωση ότι η ηθοποιός κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.

Η πρώτη δήλωση του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο: Eίμαι πολύ λυπημένος, αλλά τώρα σημασία έχουν τα παιδιά μας Facebook Twitter
(Φωτό.: Annie Leibovitz/ Vogue)

Έπειτα από μερικές ώρες ήρθε και η πρώτη επίσημη αντίδραση από την πλευρά του Μπραντ Πιτ. Σε δήλωσή του στο περιοδικό «People», o 52χρονος αστέρας του Χόλιγουντ επιβεβαιώνει το χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, τονίζοντας:

«Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό (σ.σ. το διαζύγιο), αλλά αυτό που προέχει είναι το καλό των παιδιών μας. Παρακαλώ τα ΜΜΕ να τους δώσουν τον χώρο που χρειάζονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Εθνική Λυρική Σκηνή – Πρόγραμμα 2026/27

Πολιτισμός / Τι θα δούμε την περίοδο 2026-27 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τον Ουίλιαμ Κέντριτζ, τη Σόνια Γιόντσεβα, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τη Δήμητρα Γαλάνη, η ΕΛΣ παρουσιάζει μια φιλόδοξη σεζόν γεμάτη διεθνείς συμπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές και κορυφαίες πρεμιέρες.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν λέει ότι μετά το εγκεφαλικό της το Χόλιγουντ δεν την ήθελε πίσω

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν γύρισε ζωντανή στις Κάννες αλλά το Χόλιγουντ δεν την περίμενε πίσω

Σε νέα συνέντευξή της στη Vogue, η Σάρον Στόουν μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, την επταετή ανάρρωση, την επιστροφή της στη δουλειά και το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες.
THE LIFO TEAM
Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Πολιτισμός / Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Μεχντί Χασάν ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον προσέγγισαν τρεις φορές, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λούτον μετά το The Road to Guantánamo
THE LIFO TEAM
Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Πολιτισμός / Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών αστειεύτηκε ότι δεν ήθελε να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία, επειδή δεν τον έχει κερδίσει ποτέ ο ίδιος πριν τελικά απονείμει το μεγάλο βραβείο στο Fjord του Κριστιάν Μουντζίου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times, ο Νίκολας Κέιτζ είπε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Πολ Τόμας Άντερσον και ο Γούντι Άλεν δεν τον ξανακάλεσαν μετά από ρόλους που απέρριψε: «Οι περισσότεροι πληγώνονται και δεν σε ξαναπαίρνουν».
THE LIFO TEAM
SOTHEBYS ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Πολιτισμός / Sotheby’s: Αποτράπηκε απόπειρα πώλησης ψεύτικων αρχαίων αγαλμάτων με πλαστά έγγραφα

Τα έγγραφα που προσκομίστηκαν διαπιστώθηκε ότι είχαν δημιουργηθεί με μεθόδους εκτύπωσης που είναι κατά 25 χρόνια πιο σύγχρονες από την εποχή στην οποία υποτίθεται ότι ανήκαν
THE LIFO TEAM