Τι είπαν Τσίπρας και Τζολί και τι προσφέρθηκε να κάνει η ηθοποιός για την Ελλάδα

Τι είπαν Τσίπρας και Τζολί και τι προσφέρθηκε να κάνει η ηθοποιός για την Ελλάδα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1


Το τι ακριβώς συζητήθηκε μεταξύ Αντζελίνα Τζολί και Αλέξη Τσίπρα όταν έκλεισαν οι κάμερες, επισήμως δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά αν τα δημοσιεύματα και η φημολογίες επαληθευτούν, η διάσημη ηθοποιός θα έχει και συνέχει στη σχέση της με την Ελλάδα.Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», η Τζολί βλέποντας τη δεινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, προσφέρθηκε κατά τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει το «πρόσωπο» μιας τουριστικής καμπάνιας για τη χώρα μας.


Οι πηγές που επικελείται το Έθνος αναφέρουν πως  γνωρίζουν λεπτομέρειες από το 90λεπτο τετ α τετ στο Μαξίμου. Ο  Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε την Τζολί πως η Ελλάδα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσει τους πρόσφυγες, αλλά η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν την Ελλάδα


Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η προσπάθεια  που γίνεται για το προσφυγικό έχει κόστος, όχι μόνο οικονομικό, αφού η χώρα οφείλει να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες φιλοξενίας σε χιλιάδες ξεριζωμένους, αλλά και δυνητικό, μια και η βαριά βιομηχανία του τουρισμού πλήττεται από την εικόνα που προβάλλεται διεθνώς.



Η Τζολί άκουσε με ενδιαφέρον την ανάλυση του πρωθυπουργού και δήλωσε διατεθειμένη να συνδράμει τη χώρα μας, η οποία δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση από την προσφυγική κρίση. Όπως είπε, θα μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία με σημαντικούς ανθρώπους στο Χόλιγουντ ώστε να συμμετάσχουν και εκείνοι σε μια κοινή προσπάθεια προβολής της Ελλάδας ή να βγει και η ίδια μπροστά στο πλαίσιο μιας καμπάνιας, και μάλιστα αφιλοκερδώς.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν αποχωρήσει από τη Λέσβο, την οποία επισκέφτηκε την επομένη της συνάντησης στο Μαξίμου, η Τζολί υποσχέθηκε ότι φέτος το καλοκαίρι θα επιστρέψει για διακοπές με την οικογένειά της στο νησί.

πηγή: ethnos.gr

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Να ναι καλά η γυναίκα που βοηθάει όπως μπορεί.. που τελικά χρησιμοποιεί μια - μάλλον αρνητική- "παρενέργεια" του επαγγέλματός της, την αναγνωρισιμότητα, για καλό σκοπό..φαίνεται ότι έχει κάνει πολύ δρόμο μέσα της, για να φτάσει απ τα σκοτεινά σημεία του παρελθόντος της προσωπικής της ιστορίας τώρα να φωτίζει τα σκοτάδια των άλλων, αντί - εχοντας καλύψει κάθε ανάγκη της για παντα και ζώτας παράλληλα δημόσιο βίο - να εξαντλεί την ύπαρξη της με τους συνήθεις νευρωτικούς τρόπους των σταρς.